Bir Duayen Daha Aramızdan Ayrıldı

Bir Duayen Daha Aramızdan Ayrıldı "Abdullah Güçlü"

Hacı Abdullah Güçlü, uzun süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Maalesef bu mücadeleyi kaybederek aramızdan ayrıldı. Türk Aşçı Haberleri olarak, kendi..

 
 
Nevşehirli Emekli Aşçı Abdullah Güçlü'nün Vefatı: Bir Usta Daha Aramızdan Ayrıldı
 
Türk Aşçı Haberleri olarak üzücü bir haberi paylaşmak zorundayız. Nevşehir Sümerbank Tekstil Fabrikası'ndan emekli aşçıbaşı Hacı Abdullah Güçlü, uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanseri hastalığı nedeniyle vefat etti.
 
Abdullah Güçlü Kimdir?
Besime Güçlü'nün eşi, Fatma Güçlü, Remzi Güçlü ve Hasan Güçlü’nün babası olan Abdullah Güçlü, aynı zamanda Aysun Sağdıç Güçlü ve Elif Güçlü’nün kayınbabasıdır. Abdullah Güçlü, Sümerbank Tekstil Fabrikası’nda uzun yıllar aşçıbaşı olarak görev yapmış ve bu süre zarfında birçok kişi tarafından saygıyla anılmıştır.
 
Uzun Süren Hastalık
Hacı Abdullah Güçlü, uzun süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Maalesef bu mücadeleyi kaybederek aramızdan ayrıldı. Türk Aşçı Haberleri olarak, kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
 
Cenaze Töreni
Merhum Abdullah Güçlü'nün cenazesi, 8 Ağustos 2024 Perşembe günü öğle namazına müteakip Kurşunlu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kaldırım Mezarlığı'na defnedilecektir. Tüm sevenleri ve yakınları bu acı günlerinde bir araya gelerek Güçlü ailesine destek olacak.
 
Bir Aşçıbaşı Daha Aramızdan Ayrıldı
Türk Aşçı Haberleri olarak, Nevşehirli usta aşçı Hacı Abdullah Güçlü’nün vefatının gastronomi camiasında derin bir üzüntü yarattığını belirtmek istiyoruz. Abdullah Güçlü, meslek hayatı boyunca pek çok öğrenci yetiştirmiş ve mutfak kültürümüze önemli katkılarda bulunmuştur.
 
Abdullah Güçlü’nün Hatırası
Hacı Abdullah Güçlü’nün hatırası, ailesi, sevenleri ve meslektaşları tarafından daima yaşatılacaktır. Onun meslek ahlakı ve ustalığı, genç aşçılar için her zaman örnek teşkil edecektir. Türk Aşçı Haberleri olarak, onun anısını yaşatmak için elimizden geleni yapacağız.
 
Veda ve Teşekkür
Abdullah Güçlü, yaşamı boyunca mutfak sanatlarına adanmış bir hayat sürdü. Onun azmi ve çalışkanlığı, meslektaşları ve öğrencileri için her zaman ilham kaynağı olacak. Türk Aşçı Haberleri olarak, bu büyük ustayı anmak ve hatırasını onurlandırmak için siz değerli okuyucularımızla bu haberi paylaşıyoruz.
 
Son Sözler
Türk Aşçı Haberleri olarak, Abdullah Güçlü’nün vefatını derin bir üzüntüyle karşılıyoruz. Onun meslek aşkı ve çalışma disiplini, Türk mutfağına olan katkılarıyla daima hatırlanacak. Abdullah Güçlü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler