Şef Mehmet Kaplan'a Yılın En İyi Gurmesi Ödülü

Mehmet Kaplan, gastronomi alanında yaptığı çalışmalar ve verdiği katkılar nedeniyle bu ödülü alarak Kocaeli'nin gururu oldu. Kaplan, "Gastronomi Yıldızı" ödülünü almanın..

 
Gaziantep'te Gurur Verici An: Mehmet Kaplan'a Yılın En İyi Gurmesi Ödülü
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Gaziantep'te düzenlenen "Gastronominin Yıldızları" Ödül Töreni'nde Uluslararası Gastronomi ve Eğitim Federasyonu (UGEF) Başkanı Mehmet Kaplan'ın aldığı prestijli ödülü sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.
 
Gaziantep Şehitkamil Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan'a Onur Ödülü verilirken, UGEF Başkanı Mehmet Kaplan da 2024 yılının en iyi gurmesi ödülüne layık görüldü. Tören, Kocaeli'den UGEF Başkanı Mehmet Kaplan ve kalabalık davetli topluluğunun katılımıyla 25 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti.
 
Mehmet Kaplan, gastronomi alanında yaptığı çalışmalar ve verdiği katkılar nedeniyle bu ödülü alarak Kocaeli'nin gururu oldu. Kaplan, "Gastronomi Yıldızı" ödülünü almanın kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, emeği geçen ve bilgi katkısı sağlayan herkese teşekkür etti.
 
Şef Mehmet Kaplan'a Yılın En İyi Gurmesi Ödülü
Törende, Gaziantep gastronomisine ve markalaşma sürecine desteklerinden ötürü Abdullah Tancan’a verilen Onur Ödülü'nü UGEF Başkanı Mehmet Kaplan, Gazeteci-Yazar Hamza Mercanoğlu, Gazeteci Sait Salıcı ve Gazeteci Ökkeş İşçi takdim etti.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Mehmet Kaplan'ın gastronomi dünyasına olan katkılarını ve gastronomi gönüllülerini yetiştirmedeki başarısını takdir ediyoruz. Kaplan'ın aldığı bu prestijli ödül, gelecekte de birçok başarılı eseri ve projeyi alana kazandıracağına işaret ediyor.
 
Bu anlamlı tören ve Mehmet Kaplan'ın elde ettiği başarı, Türk gastronomisinin uluslararası arenada ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Türk Aşçı Haberleri olarak, Mehmet Kaplan'ı bu başarısından dolayı tebrik ediyor ve gelecekteki projelerini merakla bekliyoruz.
 
Gaziantep'te Gurur Verici An: Mehmet Kaplan'a Yılın En İyi Gurmesi Ödülü


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler