Dorak Holding'in Kapadokya 'da Yeni Otel Yatırımı

Dorak Holding'in Kapadokya 'da Yeni Otel Yatırımı

Sacred Mansion'un açılışında konuşan Körükçü, "Kapadokya, yatırımcılar için oldukça açık bir bölge haline geldi. Biz Kapadokyalılar olarak bölgeye sahip çıkmalıyız. Yatırımları..

 
Türk Aşçı Haberleri: Dorak Holding'in Kapadokya'daki Yeni Oteli
Dorak Holding, Kapadokya'da Sacred Mansion isimli yeni otelini hizmete açtı. Türk Aşçı Haberleri olarak edindiğimiz bilgilere göre, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, bölgenin yatırımcılar için cazip hale geldiğini vurguladı.
 
Türkiye turizm haberlerinde yer alan bilgilere göre, Ahmet Serdar Körükçü, son yıllarda Kapadokya'nın hem yerli hem de yabancı yatırımcıların ilgi odağı olduğunu belirtti. Dorak Holding'in 1971'de başlayan serüveni, dünyada gerçekleştirdiği projelerle devam ederken, bu kez Sacred Mansion isimli otelle dikkatleri üzerine çekiyor. Dorak Holding, konaklama, yeme içme, ulaşım ve sıcak hava balon işletmeciliği gibi birçok alanda Kapadokya'ya önemli yatırımlar yapmış durumda. Son olarak açılan Sacred Mansion oteli, misafirlerine Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini sunmayı amaçlıyor.
 
Sacred Mansion'un açılışında konuşan Körükçü, "Kapadokya, yatırımcılar için oldukça açık bir bölge haline geldi. Biz Kapadokyalılar olarak bölgeye sahip çıkmalıyız. Yatırımlarımız sayesinde harika işler başardık. Birlik ve beraberlik içinde oldukça daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Haksız eleştiriler birbirimizi yıpratır, bu da Kapadokya'ya ve geleceğimize zarar verir" dedi.
 
Dorak Holding tarafından açılan Sacred Mansion'un açılış törenine Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çeşitli ilçe ve belde belediye başkanları, protokol üyeleri ve turizmciler katıldı. Türk Aşçı Haberleri olarak, Dorak Holding'in bu yeni yatırımıyla Kapadokya'nın turizm potansiyelini daha da arttıracağına inanıyoruz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler