Kuşadası Seven For Life Thermal 'de Yaz Sezonu

Kuşadası Seven For Life Thermal 'de Yaz Sezonu

Seven For Life Thermal Hotel Genel Müdürü Süleyman Dağlı, otelde sürdürülen faaliyetler ve 2024 yaz sezonu için yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Dağlı, yeni sezon etkinli..

 
Türk Aşçı Haberleri - Kuşadası Seven For Life Thermal Hotel, düzenlediği yaz sezonu açılış organizasyonuyla 2024 yazına merhaba dedi. Bu özel etkinlikte, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuşadası Meslek Yüksekokulu da yer aldı.
 
Etkinlik Katılımcıları ve Konuklar
Açılışa, ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, Kuşadası'ndaki kamu, özel sektör ve STK temsilcileri, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (KODER) Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Özden, Otel Temizlik Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (OTED) Kuşadası Şubesi Başkanı Hatice Malay, bölgedeki turizm otel ve işletme temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Organizasyona ev sahipliği yapan Yediyol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Şuheyp Mendi ve eşi İnci Mendi, misafirlerini ağırladı. Ayrıca, Kuşadası Seven For Life Thermal Hotel Genel Müdürü Süleyman Dağlı, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği (KUPAD) Başkanı ve otelin Executive Şefi Aydın Sürer de etkinlikte hazır bulundu.
 
2024 Yaz Sezonu Hazırlıkları
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Seven For Life Thermal Hotel Genel Müdürü Süleyman Dağlı, otelde sürdürülen faaliyetler ve 2024 yaz sezonu için yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Dağlı, yeni sezon etkinliklerinin detaylarını paylaşarak, misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti.
 
İşbirlikleri ve Gelecek Planları
Organizasyon kapsamında, ADÜ ve Kuşadası Seven For Life Thermal Hotel arasında yürütülen turizm sektörü faaliyetleri ele alındı. Yediyol Holding yöneticileri ile jeotermal ısıtmalı seralarda yetiştirilen domateslerin bölge ekonomisine katkıları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, meslek yüksekokulu ile geliştirilebilecek projeler üzerinde de değerlendirmeler yapıldı.
 
ADÜ idaresi, organizasyon hakkında yaptığı açıklamada, "ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu olarak Kuşadası Seven For Life Thermal Hotel by Yediyol yöneticilerine ve tüm çalışanlarına nazik davetleri için teşekkür ediyor, turizmde hayırlı ve başarılı bir yaz sezonu diliyoruz," ifadelerini kullandı.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Kuşadası Seven For Life Thermal Hotel'in 2024 yaz sezonu açılış organizasyonunu ve ADÜ ile yapılan işbirliklerini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Turizm sezonunun hayırlı olmasını dileriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler