Özel Anneler Günü Brunch’ı: IST TOO'da Gastronomi Şöleni

Özel Anneler Günü Brunch’ı: IST TOO'da Gastronomi Şöleni

Shang Brunch, yedi farklı mutfaktan yedi executive şefin katılımıyla gerçekleşecek. İtalyan lezzetlerini PaperMoon’dan Giuseppe Pressani, Shangri-La’nın kendi şefi Giovanni..

 
Özel Anneler Günü Brunch’ı: IST TOO'da Gastronomi Şöleni...
 
Shangri-La Bosphorus, İstanbul, Anneler Günü için benzersiz bir brunch organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. "Shang Brunch" adı altında, üstün Boğaz manzarası eşliğinde, dünya mutfaklarının seçkin tatlarını bir araya getiren bu etkinlik, gastronomi severlere unutulmaz bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitemizin edindiği bilgilere göre, bu etkinlikte İstanbul’un önde gelen şefleri, imza yemekleriyle konukları ağırlayacak.
 
Gastronomi Serüveninde Yedi Ünlü Şef
Shang Brunch, yedi farklı mutfaktan yedi executive şefin katılımıyla gerçekleşecek. İtalyan lezzetlerini PaperMoon’dan Giuseppe Pressani, Shangri-La’nın kendi şefi Giovanni Terracciano sunacak. Çin ve Kanton mutfaklarını Cheng Lu, Türk lezzetlerini Michelin yıldızlı şef Tevfik Alparslan, İsviçre mutfağını Erich Ruppen, Thai mutfağını Khun Nuch temsil ederken, sağlıklı ve detoks yemekleri konusunda uzman Elçin Oflaz raw food lezzetleri ile katılacak. Misafirler, tek bir gün içinde dünya mutfaklarının en seçkin örneklerini tadarak, eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkacak.
 
Bir Festival Atmosferi
Özel Anneler Günü, Shangri-La Bosphorus’un Lobby Lounge’ında başlayacak olan bu özel etkinlikle bir festival havasına bürünecek. Le Bar'dan deneyimli barmenlerin hazırlayacağı özel kokteyller ve Jazz Trio’nun melodileri eşliğinde geçecek olan brunch, tüm katılımcılara keyifli anlar yaşatacak. Ayrıca, küçük konuklar için düzenlenen çeşitli aktivitelerle minikler de bu özel günde eğlencenin tadını çıkaracak.
 
Shang Brunch, 12 Mayıs 2024 Pazar günü, 12.30 ile 16.00 saatleri arasında IST TOO’da düzenlenecek. Rezervasyon ve daha fazla bilgi için Shangri-La Bosphorus’un iletişim kanalları kullanılabilir. Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak yaptığımız araştırmalar, bu etkinliğin hem görsel hem de lezzet anlamında misafirleri memnun edeceğini öngörüyor.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler