Denizli'de Pigotti Markasıyla Yeni Lezzetler Tanıtıldı

Denizli'de Pigotti Markasıyla Yeni Lezzetler Tanıtıldı

Pigotti markası, özellikle Metrotel çeşnili tereyağlarıyla büyük beğeni topladı. Bu tereyağlarının lansmanında, Dubai’den gelen misafirler tarafından ihracat sipariş..

 
Denizli'de Pigotti Markasıyla Yeni Lezzetler Tanıtıldı
Türk Aşçı Haberleri olarak edindiğimiz bilgilere göre, Denizli'de süt ve süt ürünleri sektöründe 67 yıllık köklü geçmişe sahip olan Önallar, yeni gastronomi markası Pigotti ile dikkat çeken bir lansmana imza attı. Geleneksel lezzetleriyle tanınan Peyden markasıyla sektörde adını duyuran Önallar, şimdi de damaklarda iz bırakacak yeni lezzetleri Pigotti markasıyla tüketicilere sunuyor. Bu özel lansman etkinliği, ünlü şefler Hazer Amani ve Özlem Mekik'in katılımıyla gerçekleşti.
 
Pigotti markası, özellikle Metrotel çeşnili tereyağlarıyla büyük beğeni topladı. Bu tereyağlarının lansmanında, Dubai’den gelen misafirler tarafından ihracat siparişlerinin verildiği öğrenildi. Önallar’ın üçüncü nesil yöneticisi Halil Alptuğ Önal, bu lansmanla birlikte yerli ve ithal ürünlerin bulunduğu yeni bir konsept mağazayı da şirket bünyesine kazandırarak Denizli’de üst segment şarküteri ürünlerinin bir arada sunulduğu ilk mağazayı açmış oldu.
 
Lansman etkinliği kapsamında, Halil Alptuğ Önal, Uluslararası Sportif Balık Avcılığı Federasyonu (IGFA) üyesi olarak, Hazer Amani’nin dünyada nadir bulunan mavi yüzgeç orkinos balığı ile gerçekleştirdiği workshopa ev sahipliği yaptı. Bu özel etkinlikte, Pigotti markasının Metrotel çeşnili tereyağları ve dünyada ilk kez üretilen Dry Age tereyağı kullanıldı.
 
Etkinliğin moderatörlüğünü ünlü şef Özlem Mekik üstlenirken, açılışa Ak Parti Milletvekili Nilgün Ök, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, TDO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, DENİP Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve DTO Başkanı Uğur Erdoğan gibi isimler katıldı.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak yaptığımız araştırmalara göre, Pigotti markasıyla birlikte Önallar, gastronomi dünyasında adını daha geniş kitlelere duyurmayı hedefliyor. Bu yeni konsept, hem yerel hem de uluslararası alanda büyük ilgi gördü ve markanın ihracat potansiyelini artırma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler