Adana

Adana "Anavarza Balı"na Londra’da Altın Ödül

Çünkü tüketiciler güvenilirliği, malzemesi, lezzeti onaylanmış ürünlere yöneliyor. Biz de dünyadan birçok markanın katıldığı London Honey Awards yarışmasında ödül alarak...

 
Adana, Kozan merkezli Anavarza Bal, Londra’dan altın ödülle döndü.
 
Adana, Kozan merkezli Anavarza Bal, sonuçların dün açıklanmaya başladığı London Honey Awards 2023’ten altın ödül alarak döndü. 
 
Tüketicilere kalitesi onaylanan ballar sunarak onları lezzet yolculuğuna çıkarmayı misyon edindiklerini söyleyen Anavarza Balı Genel Müdürü Can Sezen, “Pandemiden bu yana tüketici alışkanlıkları hızla değişirken, özellikle de gıda alışverişlerinde güven, satın alma kriterlerinin başına yerleşti. 
 
Artık sağlıklı bir ürün sunmak, o ürünün satın alınmasında tek başına yeterli koşulları sağlamıyor. 
 
Adana "Anavarza Balı"na Londra’da Altın Ödül
Çünkü tüketiciler güvenilirliği, malzemesi, lezzeti onaylanmış ürünlere yöneliyor. Biz de dünyadan birçok markanın katıldığı London Honey Awards yarışmasında ödül alarak, ürünlerimizin lezzetini ve kalitesini uluslararası arenada bir kez daha kanıtladık. Şuna inanıyoruz; her bal tatlıdır ama her bal lezzetli değildir” dedi.  
 
“İşimizin Kalitesini Londra’da Tescillemiş Olduk” 
 
Adana "Anavarza Balı"na Londra’da Altın ÖdülCan Sezen, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:  
 
En sevilen bal çeşitlerinden “Anavarza Bal markamızla, Londra’da süzme çiçek balımızın aldığı ödülle bu argümanı bir kez daha doğruladık. 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiğimiz sektörde önemli bir oyuncu olarak konumlanıyoruz. 1979 yılından beri sürdürdüğümüz işimizin kalitesini Londra’da tescillemiş olduk. 
 
Bal alanında da gastronomi haritamızda Adana Kozan’daki tesisimiz, dünyanın ilk 10 tesisinden biri konumunda. Güvenilirliği esas aldığımız ilkelerimizle kahvaltı sofralarını keyiflendirmeye devam edeceğiz.” 
 
Standartlaştırılmış ürünleri yasal olarak dağıtan bal yetiştiricileri ve üreticilerin yanı sıra, arıcı, işleyici ve perakendecilerin tanıtıldığı yarışmada, markaların ürünlerinin kalitesini korumaları ve iyileştirmeleri konusunda bilgilendirilmesi amaçlanıyor. 
 
Yarışma, yerel pazarlardaki bal markalarının bilinirliğini artırarak globaldeki faaliyet alanlarını genişletmelerine de kapı aralıyor. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler