Seyfi Ali Erşahin; “MASTER CHEF” Programını protesto ediyorum !!!

Seyfi Ali Erşahin; “MASTER CHEF” Programını protesto ediyorum !!!

Program içinde şiddet unsuru aksiyonların olduğu ve reyting uğruna her türlü absürt hareketlerin olduğu acı bir gerçektir. Programda Yapılan uygulamalar asla Türk mutfak kültürüne

Seyfi Ali Erşahin Olarak “MASTER CHEF” Programını protesto ediyorum !!!
 
Saygıdeğer değer meslektaşlarım 
tv 8 de yayınlanan “MASTER CHEF” programını meslek ahlakımıza uymadığı için mesleğimizi rencide ettiği ve küçük düşürdüğü ortadadır.
 
Program içinde şiddet unsuru aksiyonların olduğu ve reyting uğruna her türlü absürt hareketlerin olduğu acı bir gerçektir.  Program içerisinde Yapılan uygulamalar asla Türk mutfak kültürüne uygun olmadığı gibi profesyonel şef arkadaşlarımın mutfaklarında uyguladıkları yöntemler değildir. 
 
Mutfak kültürüme ve değerlerine sahip çıkan bir Türk şef olarak;
İlgili programı, katılımcılarını ve yapımcısını şahsi düşüncelerim, mesleki ahlakim ve mutfak çalışma sistemi düşüncelerim doğrultusunda protesto ediyor ve tüm mesleki camiamızın da aynı duruşta olmasını talep ediyorum.
 
Saygılarımla
Seyfi Ali Erşahin
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler