"Zengin Mutfağında" Usta Oyuncular Sahnede

28 Ağustos'ta ise Şener Şen, "Zengin Mutfağı" adlı oyunuyla sahneye çıkacak. Bu eser, Vasıf Öngören'in kaleminden çıkan, Türkiye'nin en büyük işçi hareketlerinden biri olan..

 
İstanbul'da Tiyatro Rüzgarı: Usta Oyuncular Aynı Sahneyi Paylaşıyor
 
Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı "Aydınlıkevler" oyunu, 27 Ağustos'ta İstanbul'da Türk Telekom Opera Salonu'nda tiyatroseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Serdar Biliş'in yaptığı bu özel oyunda başrolleri, Türk tiyatrosunun sevilen isimleri Salih Bademci ve Demet Akbağ paylaşıyor.
 
Aynı mekanda bir gün sonra, 28 Ağustos'ta ise Şener Şen, "Zengin Mutfağı" adlı oyunuyla sahneye çıkacak. Bu eser, Vasıf Öngören'in kaleminden çıkan, Türkiye'nin en büyük işçi hareketlerinden biri olan 15-16 Haziran 1970 olaylarını, zengin bir ailenin mutfağından anlatıyor. Şener Şen, Lütfü Usta rolüyle seyirci karşısına çıkarken, Gizem Ergün, Onay Kaya, Uğur Arda Başkan ve Kutay Sandıkçı gibi başarılı oyuncular da kadroda yer alıyor.
 
Kültür ve sanat haberlerinde de yer alan blglere göre, Ay sonunda ise, Victor Hugo'nun ölümsüz eseri "Sefiller", İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından 30-31 Ağustos'ta Türk Telekom Opera Salonu'nda sahnelenecek. İpek Atagün Gezener'in yönetmenliğinde sahneye taşınan bu oyun, 18. yüzyıl Fransa'sından yola çıkarak insanın evrensel hikayesine derin bir anlatı sunuyor. Oyuncu kadrosunda Durukan Ordu, Mehmet Akay, Kadir Gezeger, Aslı Artuk, Şevki Çepa, Eda Aydınlı Ağır, Anıl Adıgüzel, Sinem Lökbaş, Övgü Yılmaz, Ümit Atalay ve Yasemin Bilgin Görgün yer alıyor.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, tiyatro sahnesinde böylesine önemli eserlerin yer aldığı bu etkinlikleri yakından takip etmekte ve sizlerle paylaşmaktan mutluluk duymaktayız. İstanbul’un kültürel hayatına damga vuran bu etkinliklerde, sahne sanatlarının büyüsüne kapılmak isteyen herkes için harika bir fırsat sunuluyor. Türk Aşçı Haberleri olarak, tiyatroya ve kültürel etkinliklere desteğimizin devam edeceğini belirtmek isteriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler