Has Aşçıbaşından Gurbetçilerimize Duyarlı Çağrı

Has Aşçıbaşından Gurbetçilerimize Duyarlı Çağrı

“Türk vatandaşlarının ve “Türk pasaportu” nun ciddi bir saygınlık ve imaj kazandığını ve maddi ve manevi...

Has Aşçıbaşından Gurbetçilerimize Duyarlı Çağrı
TAH-Sude ERDOGAN
 
Mesleki çalısmalarından dolayı Umman da bulunan Has aşçıbaşı Ahmet Özdemir Umman’a yeni geldiği için ilk işlerinden biri vatandaşlık görevi olan oy hakkını kullanabilmesi amacı ile şahsen sorumluluğunu yerine getirdiğini belirtti. Ülkemizin erken seçim kararı alması vesilesi ile oy kullanma vazifesini yerine getirebilmek amacı ile ülkemizin umman Maskat büyükelçiliğine @mail yöntemi ile müracaatta bulundu. 
 
Türkiye cumhuriyeti umman Maskat büyükelçiliğinde görevli  EMRE Bey’in ilgili maile istinaden dakikalar içerisinde “Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemiri” bizzat  kendisini arayıp resmi içerikte bulunan prosedürü önce telefonda sözlü daha sonrada internet üzerinden yazılı olarak has aşçıbaşına ileterek; örnek vatandaşlık davranışına ve ilgisine teşekkür etti.
 
Ülkemizim her yurttaşının yerine getirmesi gereken oy verme görevini öncelikte yerine getirmek amacı ile büyükelçiliği arayarak bilgi alan has aşçıbaşı Ahmet Özdemir yurt dışında yasayan her yurttaşımızın ayni duyarlılıkla vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye davet etti. 
 
Gurbetçi yurttaşlarımızın da ülke yönetiminde söz hakki olduğunu söyleyen has aşçıbaşı kayıt yaptırmamış olan t.c vatandaşlarının şimdiden ilgili büyükelçiliklerini arayarak yada ilgili internet sitelerinden kayıt için gerekli evraklara ulaşabileceklerini belirtti.
 
Bir süreliğine Osmanlı ve Türk mutfağı hakkında eğitimler vermek amacı ile umman da bulunan  Osmanlı ve Türk mutfağı dünya gönül elçimiz has aşçıbaşı Ahmet Özdemir yurt dışında bulunan her yurttaşımızın oy kullanmasının bir vatandaşlık görevi olduğunu dile getirerek Maskat büyükelçiliğinin konuya olan duyarlılığından dolayı ilgililere aracılığımız vesilesi ile teşekkür etti.
 
Amerika, Asya ve Avrupa ülkelerinde büyük açılışlar, organizasyon ve mesleki eğitim çalışmaları yapan Osmanlı ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi Koord. Has Aşçıbaşı & Exc. Chef | Ahmet Özdemir Son 15 yılda dünyanın birçok ülkesinde “Türk vatandaşlarının ve “Türk pasaportu” nun ciddi bir saygınlık ve imaj kazandığını  ve maddi ve manevi anlamda ülkemizin dünyada hakkettiği yere gelebilmesi için  “CUMHUR” ittifakından çok umutlu olduğunu belirtti.
 
Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir’in Aşçılık Mesleğine Gönüllü Geleceğin Türk Mutfağı Şefleri İçin Hazırlamış Olduğu Aşçılık Kütüphanesinden Ücretsiz Faydalanabilirsiniz…


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler