Doç. Dr. Yılmaz Seçim'e Gastronomi Ödülü Veridi...

Doç. Dr. Yılmaz Seçim'i bu değerli ödül için tebrik ediyor ve gelecekteki başarılarını merakla bekliyoruz. Bu ödül, gastronomi dünyasında yeni eserler ve projeler için güçlü bir motiva..

 
Doç. Dr. Yılmaz Seçim, Yılın Gastronomi Akademisyeni Ödülünü Aldı...Doç. Dr. Yılmaz Seçim, Yılın Gastronomi Akademisyeni Ödülünü Aldı...
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Gaziantep'te düzenlenen Gastronomi Yıldızları Ödül Töreni'nde Doç. Dr. Yılmaz Seçim'in aldığı prestijli ödülü gururla duyuruyoruz. Gastronomi alanında yaptığı çalışmalar ve eserler nedeniyle "Yılın Gastronomi Akademisyeni" ödülüne layık görülen Seçim, bu ödülün gelecekte birçok eseri alana kazandırmak için güzel bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.
 
Doç. Dr. Yılmaz Seçim, törende farklı kategorilerde ödül alan değerli dostları @battal_yildirim, @selma.atabey, @executivechefkemalcoskuncay, @chefmahmutdolmaci ve organizasyon komitesinde bulunan @mehmet_kaplan4127’yi tebrik etti.
 
Ayrıca, Gaziantep'te kendilerini en iyi şekilde ağırlayan @okkes_isci, Hamza Hamzaoğlu, @omacgaziantep, @sehitkamilbel, @gaziantepbuyuksehirbelediyesi, @katmercizekeriya ve @kozantep'e teşekkürlerini iletti.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Doç. Dr. Yılmaz Seçim'i bu değerli ödül için tebrik ediyor ve gelecekteki başarılarını merakla bekliyoruz. Bu ödül, gastronomi dünyasında yeni eserler ve projeler için güçlü bir motivasyon kaynağı olacaktır.
 
Doç. Dr. Yılmaz Seçim'e Gastronomi Ödülü Veridi...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler