Lübnan Mutfağının Usta Şefi Ali Al Hajj, İstanbul’da

Lübnan Mutfağının Usta Şefi Ali Al Hajj, İstanbul’da

Şef Ali Al Hajj’ın 19 Eylül’de gerçekleştireceği lansmanda, konuklar özel bir set menüyle karşılanacak. Mezelerden ana yemeklere kadar uzanan bu menüde, Lübnan mutfağının..

 
Lübnan Mutfağının Usta Şefi Ali Al Hajj, İstanbul’da Gastronomi Tutkunlarıyla Buluşuyor
Gastronomi dünyasının en prestijli isimlerinden biri olan Shangri-La Cidde’nin ödüllü restoranı Niyyali’nin Executive Şefi Ali Al Hajj, 19-30 Eylül tarihleri arasında Shangri-La Bosphorus, İstanbul'da Lübnan mutfağının en özel lezzetlerini sergilemek üzere misafirlerle buluşacak. Bu etkinlikte Al Hajj’ın Lübnan mutfağına özgü yaratıcı dokunuşlarını keşfetme fırsatı sunulacak. Türk Aşçı Haberleri'nde de yer alacak bu eşsiz etkinlik, İstanbul’un gastronomi tutkunları için kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor.
 
Şef Ali Al Hajj’ın 19 Eylül’de gerçekleştireceği lansmanda, konuklar özel bir set menüyle karşılanacak. Mezelerden ana yemeklere kadar uzanan bu menüde, Lübnan mutfağının klasikleşmiş tatları olan fattouch, tabouli, humus ve kebbeh nayeh gibi lezzetler yer alacak. Ayrıca 29 Eylül Pazar günü IST TOO’da düzenlenecek üçüncü Shang Brunch özel etkinliği, canlı yemek istasyonunda Şef Ali Al Hajj’ın imza yemeklerini tatma fırsatı sunacak. Lübnan mutfağına dair tüm bu detayları Türk Aşçı Haberleri sayfasından da takip edebilirsiniz.
 
Lübnan Mutfağını İstanbul'da Keşfetme Fırsatı
30 Eylül’e kadar devam edecek olan a la carte menüsünde ise soğuk mezelerden sıcak yemeklere kadar geniş bir seçenek sunulacak. Menüde yer alan yaprak sarma, cevizli labne, kebab fattah ve Beyrut usulü baharatlı levrek gibi seçkin lezzetler, Şef Ali Al Hajj’ın ustalığını bir kez daha gözler önüne serecek. Tatlı menüsünde ise Lübnan muhallebisi ve Umm Ali gibi unutulmaz tatlılar yer alacak. Shangri-La Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşecek bu etkinlik hakkında tüm gelişmeleri Türk Aşçı Haberleri sayfasında bulabilirsiniz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler