Yaşasın Türk Mutfağı Yöre Yemekleri !!!

Master Chef'lere inat yaşasın Türk mutfağı yöre yemekleri diyen ünlü şef Fatih DEMİR Uşak yöre yemeği “Gümnü” yü tanıtırken Türk aşçı haberlerine yaptığı açıklamada; ilgili televizyon..

Yaşasın Türk Mutfağı Yöre Yemekleri !!!

Master Chef'lere inat yaşasın Türk mutfağı yöre yemekleri diyen ünlü şef Fatih DEMİR Uşak yöre yemeği “Gümnü” yü tanıtırken Türk aşçı haberlerine yaptığı açıklamada; ilgili televizyon programlarının kültürümüzden uzak yapımcı ve katılımcılarına sitem etti.

 
İlgililere Mesaj Gönderen Fatih Demir;
Ne varsa bizim özümüzde, coğrafyamızda, kültürümüzde, yöresel ve bölgesel mutfaklarımızda var. Sen seni bilmezsen kim seni bilir? Sen seni tanımazsan, yasatmasan kim seni tanır ve yaşatır diyerek mutfağımızın ve aşçılık zanaatınının ilkelerine sahip çıkılmasını istedi.
 
Özünüze Dönün;
Eğer bu iş sadece sizlere kalsa Türk mutfağımız bir arpa boyu bile ilerleyemez, sizin amacınız nedir, kaş yapmaya çalışırken göz çıkardığınız için yaptığınız soytarılıkları göremediğiniz ortada. Dedi. 
 

Popülerlik Uğruna Birçok Değerlerimizi Katletmekten Çekinmeyen Bu Tur Program Ve Yarışmacıları Da Tasvip Etmeyen Fatih Demir;
Taklitler aslını yaşatır, taklit ettiğiniz durum, tavırlar ve kişiler ortada gidin onların çıraklığını yapın asil mutfağımızda “Türk şefiyiz” edası ile caka satmayın. Dedi.
 
Şu an gündemde olan ilgili programda Oklavalar cepte, artistlik diz boyu, elle tutulur ortada bir tane örnek davranış yok, genç şeflerimize ne güzel örnek bir program!!!
 
Ekip kuruyorlar birbirlerine saygısızlığın hangi birini anlatayım? beyler kendinize gelin mutfakların zemini sağlamdır sizin gibi karakteri bozuk kişileri barındırmaz bu ne rezillik!!!
 
Benim Türk mutfağımı böyle soytarılar temsil edemez. Türkiye ismini bari kullanmayın daha fazla zarar vermeyin sahipsiz mi sandınız mutfağımızı?
 
Fatih DEMİR
Ege Aşçılar ve pastacılar Federasyon Başkanı 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler