Address Istanbul'da

Address Istanbul'da "Ender Doğan" İle Yeni Bir Dönem

Ender Doğan, mutfakla ilk tanıştığı 14 yaşından bu yana sürekli yükselen bir kariyer grafiği çizmiş, 2021'de Address Istanbul bünyesine Executive Sous Chef olarak katılmış..

 
Address Istanbul'un Yeni Gastronomi Yolculuğunda Ender Doğan Dönemi...
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri, Address Hotels + Resorts'un Türkiye'deki prestijli yatırımı Address Istanbul'un mutfak sanatları departmanının, gastronomi alanında tanınmış bir isim olan Ender Doğan'a emanet edildiğini duyurmaktan gurur duyar. Dubai kökenli Emaar Hospitality Group'a ait bu lüks otel zincirinin Türkiye'deki gastronomi yönünü artık Executive Şef Ender Doğan yönetecek.
 
Ender Doğan, mutfakla ilk tanıştığı 14 yaşından bu yana sürekli yükselen bir kariyer grafiği çizmiş, 2021'de Address Istanbul bünyesine Executive Sous Chef olarak katılmış ve kısa sürede mutfak ekibinin başına geçmiştir. Sunset Grill & Bar ve Ceylan Intercontinental gibi seçkin mekanlarda edindiği 18 yıllık Mövenpick otelleri tecrübesiyle donanmış Doğan, Address Istanbul'da Executive Chef olarak yeni bir döneme adım atmıştır.
 
Ender Doğan ve ekibi, yeni sezonda misafirlerden olumlu geri dönüşler almaya devam etme hedefiyle, imza lezzetlerine yenilerini eklemenin ve tematik menüler aracılığıyla dünya mutfaklarını Address Istanbul'un misafirleriyle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.
 
"Mutfak kariyerime çok erken yaşlarda başlamam ve şimdi Address Istanbul'un Executive Chef'i olarak devam etmem benim için büyük bir mutluluk. Profesyonel ekibimle birlikte, misafirlerimizin beğenisini kazanacak yenilikler ve dünya mutfaklarından seçme lezzetler sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz," diye konuşuyor Doğan.
 
Bu atama, Address Istanbul'un mutfak sanatlarına yeni bir soluk ve vizyon kazandırma niyetini gösteriyor. Ender Doğan'ın liderliğindeki gastronomi ekibi, otelin lüks ve konuksever atmosferini, sunduğu benzersiz lezzetlerle daha da özel kılmaya hazır.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri, Address Istanbul ve Executive Şef Ender Doğan'ın başarılarını yakından takip ederek, gastronomi dünyasındaki en son gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edecektir.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler