Türk Mutfağı Ürdün'de Büyük Beğeni Aldı

Türk Mutfağı Ürdün'de Büyük Beğeni Aldı

Ürdün'de, Prenses Besma bint Ali'nin de katıldığı etkinlikle Türk mutfağı tanıtıldı.Türk mutfağını dünyaya taşıyan şef Özlem Warren'ın, Türkiye'nin Amman Büyükelçiliğinde hazırladığı menü ile Türk mutfağı davetlilere sunuldu.

Türk Mutfağı Ürdün'de Büyük Beğeni Aldı
Ürdün'de, Prenses Besma bint Ali'nin de katıldığı etkinlikle Türk mutfağı tanıtıldı. Türk mutfağını dünyaya taşıyan şef Özlem Warren'ın, Türkiye'nin Amman Büyükelçiliğinde hazırladığı menü ile Türk mutfağı davetlilere sunuldu.
 
Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz'ün ev sahipliği yaptığı etkinlikte, Ürdün Prensesi Besma bint Ali'nin yanı sıra Gürcistan, Almanya, Endonezya, Yunanistan, Güney Afrika'nın Amman büyükelçileri ile bazı ülkelerin büyükelçilerinin eşleri, Ürdün'deki Türk lokantalarının sahipleri, iş adamları ile diğer davetliler yer aldı.
 
Büyükelçi Karagöz, bunun bir gastro-diplomasi, kamu diplomasisi örneği olduğunu kaydederek, Büyükelçiliğin bahçesinde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Karagöz, kendisinin de Ürdün'ün en meşhur yemeklerinden Mensef'i ve ülke mutfağını beğendiğini, Ürdün lokantalarına gittiğini belirtti. 
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler