7Ediler Restoran 2. Şubesini Yıldızkent'te Açtı

7Ediler Restoran 2. Şubesini Yıldızkent'te Açtı

Mutfakta harikalar yaratan şeflerin özel tarifleri ile hazırlanan kebap, pide, urfa ciğer, kuzu tandır, güveçte kuru fasulye ve daha birçok tat artık

7Ediler Restoran 2. Şubesini Yıldızkent'te Açtı
Lokanta sektöründe alışılmışın dışında farklı bir konseptle hizmet vererek bir yıllık kısa bir sürede Erzurum halkının tercih ettiği gözde mekanlardan biri haline gelen 7ediler Restoran ikinci şubesini Yıldızkent'te dualarla hizmete açtı.
 
Erzurum'un önde gelen manevi büyüklerinden İsmail Fakirullah Hoca Efendi'nin yaptığı dua sonrası gerçekleştirilen açılışa Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve çok sayıda davetli katıldı. Hizmet sektörüne yeni bir boyut kazandıran 7ediler Restoran markalaşma yolunda hızla yükselişe  devam ediyor. 
 
Merkezi Dadaşkent'te bulunan  7ediler Restoran'ın 2. şubesi Yıldızkent Hüseyin Avni Ulaş mahallesinde görkemli bir törenle açıldı. Mutfakta harikalar yaratan şeflerin özel tarifleri ile hazırlanan kebap, pide, urfa ciğer, kuzu tandır, güveçte kuru fasulye ve daha birçok tat artık Yıldızkent Yediler Restoran'da lezzet düşkünlerini bekliyor. Müşteri memnuniyetini ilke edinen, temizlik ve hijyeni ile müşterileri tarafından büyük beğeni toplayan restoran lüks otelleri aratmayan zengin menüsüyle göz dolduruyor.
 
Toplamda 1000 m2 alan içerisinde 4 katlı işletmesinde hizmet veren kuruluş iki adet terasıyla göz dolduruyor. 7ediler Restoran zengin menü çeşidiyle konuklarına ızgara, pide,ciğer, güveç kuzu tandır kuru fasulye ve 11 çeşit salata ve sınırsız demlik çay ikramıyla konuklarına unutulmaz anlar sunuyor. 
 
Gece 11:00'a kadar açık olan mekan Yıldızkent'e bambaşka bir hareket ve enerji getirmenin yanında Erzurum damak tadını evrensel lezzetlerle birleştiren zengin ve çeşitli menüsüyle olduğu kadar mimari olarak da benzeri olmayan bir mekan olduğunu gösteriyor. İşletme sahipleri Sinan Özcan ve Muhammet Emin Araç, Dadaşkent'ten sonra 7ediler Restoran, Yıldızkent şubesini hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyor. 
 
Müşteri memnuniyetini ilke edinen, temizlik ve hijyenden ödün vermeyen restoran lüks otelleri aratmayan zengin menüsüyle göz dolduruyor.
 
11 ÇEŞİT SALATA  VE SINIRSIZ DEMLİK ÇAY ÜCRETSİZ?
Damak zevki kadar rahatına da önem verenler için 7ediler Restoran  konforlu iç mekanıyla müşterilerini bekliyor. Yemekten sonra müşteriler dilerlerse terasta sınırsız demlik çay ücretsiz ikram ediliyor.  Geniş alanıyla otopark sorunu olmayan çocuklar için tasarlanmış kapalı oyun parkları ve bay- bayan mescidi bulunan 7ediler Restoran müşterilerine keyifli anlar yaşatmaya kararlı.
 
Her Cuma saat 19:00 ile 22:00 arası Dadaşkent merkez şubede ve her Çarşamba günü de saat 19:00 ile 22:00 arası Yıldızkent Şubesi'nde canlı tasavvuf ve Türk halk müziği eşliğinde unutulmaz bir ziyafet veriliyor.
 
Merkezi Dadaşkent'te bulunan bir yıllık yeni bir işletme oldukları belirten, 7ediler Restoran sahibi Sinan Özcan; ''Önceliğimiz müşteri memnuniyeti bunun için hijyen ve kaliteyi ön planda tutarak müşterilerimize sağlık ve lezzeti bir arada sunuyoruz'' dedi. Özcan, ''Hem Erzurum'da olmayan bir hizmet anlayışını farklı bir şekilde hayta geçirdik, hem de Erzurum halkına işletmemizin batıdaki işletmelere emsal bir restoran olabileceğini  göstermek istedik. 
 
Tecrübeli ve güler yüzlü  personelimizle Dadaşkent  ve Yıldızkent'te bulunan restoranlarımızda müşterilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz. Özellikle aileler için eşsiz bir mekan olan restoranımızda anne ve babalar huzurlu bir ortamda  yemeklerini afiyetle  yerken çocuklar ise yine restoranımız içinde bulunan oyun parkımızda eğlenebilirler.
 
Bunun yanı sıra  düğün, sünnet, ve iş toplantıları gibi  toplu yemek vermek isteyen müşterilerimiz için  son derece uygun bir mekan olan 7ediler Restoranımıza tüm  halkımızı bekliyoruz. Ayrıca Yıldızkent şubemizin açılışına katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler