Niğde Gastronomi Festivali Büyük Coşkuyla Sona Erdi

Gastronomi turizminde en iyi fuar ve festivallerden olan organizasyonda, Derbent Kavşağından Jandarma Bando Komutanlığı Askeri Mehteran Bando Takımı eşliğinde proto..

 
Niğde Gastronomi Festivalinde Büyük İlgi ve Coşku Yaşandı...
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Niğde Belediyesi’nin Niğde Valiliği ile birlikte düzenlediği Gastronomi Festivali Kortej Yürüyüşü ile başladı.
 
3 gün süren olan gastronomi turizminde en iyi fuar ve festivallerden olan organizasyonda, Derbent Kavşağından Jandarma Bando Komutanlığı Askeri Mehteran Bando Takımı eşliğinde protokol üyeleri ve vatandaşların kortej yürüyüşüyle başladı. 
 
Festival alanına kadar yapılan kortej yürüyüşünün ardından Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti. 
 
Dünya çapında tanınmış ünlü şeflerin yanı sıra, gastronomi tutkunlarının yer aldığı festivalde 51 çeşit ürünle 5 tonluk dev kazanda Niğde pilavı yapılıp katılımcılara dağıtıldı. Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nin yanındaki alanda gerçekleştirilen festivalde Semi cenk sahne aldı.
 
2. gün Zara 4. gün ise Sefo’nun sahne alacağı festivalde düğün yemekleri yapılıp vatandaşlara ikram edildi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler