Bandırma'da Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali

Bandırma'da Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali

Festivalin öncesinde, 9-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Sahil Şenliği ile katılımcılar dört gün boyunca çeşitli kültürel etkinliklerle buluşacak. Sahil Şenliği..

 
Bandırma'da Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin Yeni Tarihleri Belli Oldu
Bandırma'dan Kültür ve Sanat Rüzgarı
 
Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri web sitemizin araştırmalarına göre, Bandırma'nın sevilen etkinliği Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali bu yıl 33. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen festival, 13-15 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
 
Festival Öncesi Renkli Hazırlıklar
 
Turizm haberlerinde yer alan bilgilere göre, Festivalin öncesinde, 9-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Sahil Şenliği ile katılımcılar dört gün boyunca çeşitli kültürel etkinliklerle buluşacak. Sahil Şenliği için başvurular, 18 Nisan ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. Sanat atölyeleri, müzik grupları, dans ve spor okulları, gösteri grupları gibi katılımcıların başvurularını Bandırma Belediyesi'nin resmi web sitesi üzerinden veya Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen yapmaları gerekmekte.
 
Festivalin Zamanlama Değişikliği ve Sebepleri
 
Önceki yıllarda Eylül ayında beş gün süren festivalin bu yıl Haziran ayında üç gün gerçekleştirilmesi kararı alındı. Bu değişikliğin ana sebepleri arasında, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde Haziran ayında gerçekleştirilecek iki ayrı sınav dönemi ve yasal düzenlemeler gereği gece geç saatlerde müzik yayınının yasak olması bulunuyor.
 
Sonuç
Festivalin bu yılki organizasyonu, yerel yeteneklerin ve sanatsal faaliyetlerin sergileneceği bir platform oluşturacak. Bandırma'da kültür ve turizm alanında önemli bir etkinlik olan Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali, hem yerel halkı hem de turistleri bir araya getirerek şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamaya devam edecek. Tüm ilgilileri ve sanat severleri bu renkli festivalde yer almaya davet ediyoruz. Daha fazla bilgi ve güncellemeler için lütfen Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri web sitemizi takip edin veya bize doğrudan ulaşın.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler