2,5 Dakikada 750 Gram Balı Yemek İçin Yarıştılar...

2,5 Dakikada 750 Gram Balı Yemek İçin Yarıştılar...

Bingöl’de Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı çerçevesinde kurayla seçilen 10 yarışmacı, 2,5 dakika içinde 750 gram petek balı yemek için kıyasıya yarıştı. Yarış sırasında ortaya renkli...

 
İlginç yarışma! 2,5 dakikada 750 gram balı yemek için yarıştılar...
 
Bingöl’de Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı çerçevesinde kurayla seçilen 10 yarışmacı, 2,5 dakika içinde 750 gram petek balı yemek için kıyasıya yarıştı. Yarış sırasında ortaya renkli görüntüler çıktı.
 
Bingöl’de ilk defa düzenlenen Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Üniversite kampüs alanındaki fuarda, program çerçevesinde petek balı yeme yarışması yapıldı. 
 
Kurayla seçilen 10 yarışmacı, 2,5 dakika içinde 750 gram petek balı yemek için kıyasıya yarıştı. Bal yeme yarışması sırasında renkli görüntüler de ortaya çıktı.
 
Yarışmayı yaklaşık 650 gram bal yiyerek kazanan Kadri Sağdıç, Bingöl’deki bal yeme yarışmasında 2,5 dakika içerisinde 650 grama yakın bal yedim. Bingöl bal çeşitlerinin şehri olduğu için biz de ilgili arkadaşlara bu şenliği daha da şenlendirmek için yarıştık. 
 
En ilginç yemek yarışmalarından olan 1 kilo bal yenildiğinde zarar vermediğini göstermek amacıyla böyle bir organizasyona katıldık. 
 
Bende birinci seçildim. Bal gibi tatlı olun” şeklinde konuştu. Sağdıç’a yarışmayı kazandığı için ödülü de takdim edildi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler