Güney Afrika Cumhuriyetinde

Güney Afrika Cumhuriyetinde "Türk Mutfağı" Eğitimleri...

Güney Afrika'nın en büyük şehri Johannesburg'taki YEE Türk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, kursiyerlere Türk mutfağından lezzetler tanıtıldı. Katılımcıların Türk mutfağı..

 
Güney Afrika Cumhuriyetinde "Türk Mutfağı"  Eğitimleri...
 
Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg şehrinde, Yunus Emre Enstitüsü (YEE) organizasyonunda "Türk Mutfağı Kursları" gerçekleştirildi.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Güney Afrika'nın en büyük şehri Johannesburg'taki YEE Türk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Restoran Mutfağı Trendlerininde konuşulduğu etkinlikte, kursiyerlere Türk mutfağından lezzetler tanıtıldı.
 
Johannesburg YEE ve Türk Kültür Merkezi Koordinatörü Abdülaziz Yiğit, aşçılık eğitimlerinde yaptığı açıklamada, Türk mutfağından lezzetleri tanıtma ve öğretme amacıyla 4 haftadır düzenlenen kurslara, 40'a yakın Güney Afrikalının katıldığını belirtti.
 
Yiğit, Türkiye'nin Pretorya Büyükelçiliği Silahlı Kuvvetler Ataşeliği işbirliğinde düzenlenen bugünkü etkinliğe ise yaklaşık 15 ülkeden askeri ataşelerin eşlerinin katıldığını kaydetti.
 
Katılımcıların Türk mutfağından lezzetlere yoğun ilgi gösterdiklerini aktaran Yiğit, bugünkü etkinlikte farklı kültürlerden insanları bir araya getirmiş olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.
 
Program çerçevesinde dünyada Türk mutfağı eğitimlerinde, künefe, tepsi kebabı, köfte, sütlaç ve kısır gibi zengin Türk mutfağına ait yemekler tanıtıldı ve bunların pişirilmesi ile ilgili detaylı bilgiler verildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler