Ela Excellence Resort Belek’in Lezzetli Mutfağına Yolculuk!

Ela Excellence Resort Belek’in Lezzetli Mutfağına Yolculuk!

Ela Excellence Resort, özenle hazırlanan iştah açıcı sunumları ile misafirlerine lezzet şöleni yaşatmayı ve unutulmaz anılar biriktirmelerini sağlıyor. sağlıklı, hafif ve modern sunumları..

 
Ela Excellence Resort Belek’in Lezzetli Mutfağına Yolculuk!
 
Antalya’nın cazibe merkezi Belek’te konumlanan Ela Excellence Resort Belek, deneyimli mutfak ekibinden çıkan eşsiz lezzetleri, göze hitap eden sunumları ile birleştirerek misafirlerini büyülüyor.
 
Gastronomiyi bir yaşam tarzı olarak benimseyen Ela Excellence Resort Belek, mutfağını sadece yemek yeme deneyimi değil, lezzetlerin ve kültürlerin büyülü bir yolculuğu olarak tanımlıyor. Ela Excellence Resort, özenle hazırlanan iştah açıcı sunumları ile misafirlerine lezzet şöleni yaşatmayı ve unutulmaz anılar biriktirmelerini sağlıyor.
 
Yemeklerinde mümkün olduğu kadar el yapımı ürünler tercih eden Ela Excellence, gerek Türk mutfağından gerekse uluslararası yemek pişirme teknikleri ve farklı aromaları sentezlemeyi tercih ediyor. Misafirler günün sonunda; 
 
Ela Excellence Resort Belek’in Lezzetli Mutfağına Yolculuk!
Sağlıklı, hafif ve modern sunumları olan tabakları tadarak otelin restoranında eşsiz bir yemek deneyimi gerçekleştirmiş oluyor. Benzerleri ancak Avrupa’daki seçkin restoranlarda olan deneyimi Ela Excellance’da yaşama imkânı bulabilirsiniz. Carpaccio Tramisu, Zeytin Dolgulu Ravioli ve Kabak Çiçeği Dolması denemeniz gereken lezzetlerin başında geliyor. 
 
Ela Excellence, A La Carte restoranlarında vegan misafirlerine özel menüsü ve vejetaryen, vegan yemek çeşitleri ile tüm misafirlerini düşünerek seçenekler sunmaya özen gösteriyor. 
 
Yemekleri yaparken duygu, özen ve tutkusunu yemeklere de yansıtmaya özen gösteren Ela, kendi bünyesinde yetiştirdiği farklı bitki aromaları; defneyaprağı, reyhan, rozmarin, nane gibi ürünleri kullanmayı tercih ediyor. Ayrıca, kendi bahçelerinde yetişen zeytinlerden elde edilen yağları yıl boyunca yemeklerinde kullanıyor.
 
Ela Excellence Resort Belek’in Lezzetli Mutfağına Yolculuk!
Ela Excellence Resort Belek’in Executive Şef’i Şevket Gökçen, gastronomi yolculuğunda her zaman lezzet odaklı olmayı, yenilikleri takip etmeyi, şartlar ne olursa olsun misafirlere en üst düzeyde ürünler sunmayı kendine bir tarz edindiğini ve bu özellikleri de ekip arkadaşlarına yansıtmaya çalıştığını söylüyor.
 
Sürdürülebilirliğin otel mutfağı için de ne kadar önemli olduğundan bahseden Ela Excellence Resort Belek’in Yeme-İçme Müdürü Enver Çamlı sözlerinde şunlardan bahsetti: 
 
“Yiyecek üretimi yaparken elektrik ve su tüketimine maksimum özen gösteriyoruz ve personel eğitimlerimiz ile devamlılığı destekliyoruz. Tek kullanımlık plastik ürünler kullanıyoruz. Mutfaktan çıkan çöp ve diğer atıkları cinslerine uygun olarak ayrıştırıyoruz. Mutfak temizliğinde doğaya zararlı kimyasal ürünler kullanmıyoruz”.
 
Gastronomisiyle; keşfetmek, deneyimlemek ve lezzet yolculuğuna çıkmak için bir yemekten çok daha fazlasını sunan Ela Excellence Resort Belek’te keyifli vakit geçirmeye bekleniyorsunuz.
 
Ela Excellence Resort Belek’in Gastronomi Dünyası La Sofa Lounge & Grill’de ızgaradan özel lezzetlerin yer aldığı zengin menüsüyle lezzetli bir yolculuğa çıkmaya davetlisiniz.
 
Ela Excellence Resort Belek’in Lezzetli Mutfağına Yolculuk!
Galata Tavern’inde geleneksel mezeler ve taze deniz ürünlerinden oluşan zengin menüsü her damak tadına hitap edecek. Güzel bir atmosfere sahip Galata Meyhanesi, denize sıfır eğlence dolu geceler için sizleri bekliyor.
 
La Sante akşam yemeğinde Akdeniz kıyılarından gelen mezeler, taze toplanmış taze yeşillikler ve lezzet şöleni sunan eşsiz zeytinyağı çeşitleriyle sizleri bekliyor.
 
Akari Teppanyaki’de eğlenmeye hazır olun. Klasik Japon mutfağının egzotik lezzetleri hizmetinizde, yetenekli şeflerimizin hazırladığı Sushi-Sashimi ve Teppanyaki şovları sizi Uzakdoğu’nun gizemli atmosferine götürüyor.
 
La Salsa’da çekilen fotoğraflar, insanları gerçekten Meksika’da olduğunuza inandıracak. En çok arzu edilen yemeğimizi sipariş ettiğinizde, yanında bir margarita her zaman iyi bir fikirdir; fajita!
 
Ela Anatolian Restaurant, günün her anında dünya lezzetlerinin en özel seçkilerini sunuyor. Ela Anatolian Restaurant'ta gün boyu şeflerimizin hazırladığı leziz yemeklerin tadını çıkarın.
 
La Perla’da ihtişamla sunulan rafine İtalyan lezzetleri, Güney İtalya’dan esintiler taşıyor. Havuz başında, İtalya'ya kısa bir yolculuk yapmaya hazır olun. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler