Şef Paolo Griffa'dan Bodrum 'da Türk Mutfağına Övgü

Şef Paolo Griffa'dan Bodrum 'da Türk Mutfağına Övgü

Türkiye gastronomi haberlerinde yer alan bilgileri göre, Muğla’nın Bodrum ilçesi İtalya başarılı mutfak şefi Paolo Griffa’yı konuk etti. Özel bir gala gecesi ile lezzet tutkunları ile buluşan..

 
On Yılın Şefi olarak gösterilen İtalyan Paolo Griffa, Türkiye’ye geldi.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde yer alan bilgileri göre, Muğla’nın Bodrum ilçesi İtalya başarılı mutfak şefi Paolo Griffa’yı konuk etti.  Özel bir gala gecesi ile lezzet tutkunları ile buluşan Griffa’nın özel menüsünü servis ettiği akşama sanat ve iş dünyasından pek çok isim katıldı. 
 
İlk kez Türkiye’de bir etkinliğe katıldığını belirten İtalyan şef; 
 
“Seyahat etmek büyük bir ilham kaynağı. Dünyanın her yerinde geleceğin menü trendlerinden farklı lezzetler, ürünler ve teknikler bulunuyor. Bu sebeple merak duygusu içindeyim ve her şeyi denemek istiyorum.
 
Artık dünya çok küçük hale geldi. Mesajla dünyanın dört bir yanındaki şeflerle iletişim kurabilir ve bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz, bu da gerçekten harika bir şey. Türk mutfağı eşsiz ve çok geniş. 
 
Şimdiye kadar görebildiğim kısmına hayran oldum” açıklaması ile özellikle aşçılık mesleğine yeni başlayacak gençlere ilham veren ip uçları verdi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler