Terapi ile Çölyak Hastalığı Tedavi Edilebilir mi?

Terapi ile Çölyak Hastalığı Tedavi Edilebilir mi?

Şimdiye kadar geliştirilen terapiler, glüteni sindirmek için tasarlanmış enzimleri ve glüten peptitlerinin lamina propriaya göçünü azaltmak için paraselüler geçirgenlik..

 
Terapi ile Çölyak Hastalığı Tedavi Edilebilir mi?
 
Çölyak hastalığı olanların teşhis ve tedavisinin önemli sağlık yararları sağladığına dair çok sayıda kanıt vardır. Çölyak hastalığının temel tedavisi glütensiz diyet olmasına rağmen, nispeten pahalı, elverişsiz ve uyulması zordur. 
 
Bu nedenlerden dolayı alternatif tedaviler geliştirmeye ilgi vardır. Çölyak hastalığının tedavisi için ortaya çıkan araştırmalar üç alana odaklanmıştır: glüten maruziyetini azaltmak, bağırsak geçirgenliğini değiştirmek ve bağışıklık sistemi aktivasyonunu modüle etmek. 
 
Şimdiye kadar geliştirilen terapiler, glüteni sindirmek için tasarlanmış enzimleri ve glüten peptitlerinin lamina propriaya göçünü azaltmak için paraselüler geçirgenlik inhibitörlerinin kullanımını içerir.
 
Terapi ile Çölyak Hastalığı Tedavi Edilebilir mi?
Diğer potansiyel terapötik manevralar, glütenin polimerler tarafından bağlanmasını, doku transglutaminaz (TTG) inhibitörlerinin ve DQ2 veya DQ8 blokerlerinin kullanımını veya sitokin üretiminin modülasyonunu içerir. 
 
Hepsi yeni ve heyecan verici terapileri temsil ederken, ideal bir terapinin glütensiz bir diyete benzer neredeyse hiçbir yan etkisi olmamalıdır.
 
Biorezonans ile Çölyak Hastalığı Tedavisi
 
Vücudumuzda çölyak hastalığını tetikleyen hücreler olduğu süreç boyunca glütensiz bir diye sağlasak bile bazen tam anlamıyla sonuç olumlu olmuyor ve vücudun bir yerinde o hücreler hâlâ aktif olarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. 
 
Bu yüzden ötürü biorezonans ile çölyak tedavisi sağlamak daha olumlu sonuçlar elde etmektedir. 
 
Bu hücretlere biorezonans yöntemiyle Dr. Hasan İlkehan farklı bir komut göndererek çölyak hastalığını durduruyor. Günümüzde birçok çözüm hatta alerjiler bile biorezonans ile alerji tedavisi ile sonuçlanıyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler