Ankara’da Termal Turizm Yatırımı Yapan İşletmeciler Gelecekten Umutlu

Ankara’da Termal Turizm Yatırımı Yapan İşletmeciler Gelecekten Umutlu

Şuan sahip olduğumuz termal tesislerimizin sunduğu hizmetler ve kapasiteleri her türlü ihtiyaca cevap verebilecek....

Ankara’da Termal Turizm Yatırımı Yapan İşletmeciler Gelecekten Umutlu. 
Midas Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özlü, Ankara’da termal turizminin her geçen gün daha çok geliştiğini kaydetti. Özlü, “ Başkentliler ellerinin altındaki hazineyi yeni keşfediyor. Gerekli tanıtım ve alt yapı eksiklikleri giderildiğinde Ankara termal turizmin de Türkiye’nin 1 numarası olacak” dedi.
 
Ankara birçok turizm kolunda olduğu gibi termal kaynaklar açısından da son derece zengin bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Midas Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özlü, bu konudaki bilimsel çalışmalara vurgu yaptı. Özlü, “Dünyanın en kaliteli termal suyuna sahip olduğumuz konusunda yapılan bilimsel çalışmalar hala devam etmekte. Haymana Belediyesi’nin yaptırdığı araştırmada “dünyanın en kaliteli termal suyunun Haymana’da” olduğu tescillendi. Ancak bunu iyi pazarlamamız lazım. Önce Ankaralılara anlatmamız lazım” diye konuştu. Özlü, şunları söyledi:
 
“Ankara’daki termal otellerimiz dinlenme amaçlı konaklamanın yanı sıra tedavi amaçlı olarak da yoğun bir talep görüyor. Her yaş grubundan insana ve pek çok hastalığa yönelik alternatif tedavi hizmetleri bu tesislerimizde başarıyla uygulanıyor. Bu durum Türkiye’nin hatta dünyanın birçok bölgesinden tedavi olmak isteyen insanları da bölgemize çekiyor. Sağlık turizmi Başkentimizin can damarlarından biridir. 
 
Şuan sahip olduğumuz termal tesislerimizin sunduğu hizmetler ve kapasiteleri her türlü ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte. Ankara termal suyu zenginliğine hep sahipti. Fakat eskiden tesis sayısı bu kadar fazla değildi ve otellerin kapasiteleri de günümüzdeki kadar gelişmiş değildi. Bu nedenle geçmişle kıyasladığınızda Ankara’da termal turizm gelişiyor.. Ankaralılar ellerinin altındaki zenginliği fark etmeye başladıkça tabi ki kendi şehirlerini daha fazla tercih eder hale gelecek”
 
Her yaş grubu gelebilir
Termal turizmimin bütün yaş guruplarına hitap ettiğini anlatan Özlü, kamuoyunda sadece üst yaş guruplarının faydalandığı gibi bir yanlış algının bulunduğunu kaydetti. Özlü, “Termal turizmimi her yaş grubundan insana hitap ediyor. Fakat genele baktığımızda orta yaş üstü grup çoğunlukta. Bunun nedeni ise o yaş grubunun tesislerimiz dinlenme ve tedavi amaçlı tercih etmeleri. Ankara’daki termal otellerin tamamı aile birlikte tatil geçirmek için son derece uygun. Çocuk ve genç denebilecek yaş grubuna hitap eden aktivite alanına sahip otellerimizin de sayısı oldukça fazla” diye konuştu.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler