Ulusal Aşçılık Kampı’nı Uluslararası Kampa Dönüştürmek İstiyoruz

Ulusal Aşçılık Kampı’nı Uluslararası Kampa Dönüştürmek İstiyoruz

Bu yıl ASOMDER tarafından dördüncüsü gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı’nda bir araya geldiğimiz Aşçılık Okulu...

Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Demirçakmak: 
“Ulusal Aşçılık Kampı’nı uluslararası kampa dönüştürmek istiyoruz”
 
Bu yıl ASOMDER tarafından dördüncüsü gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı’nda bir araya geldiğimiz Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Demirçakmak önemli açıklamalarda bulundu.
 
Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Demirçakmak, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı ile ilgili olarak şu açıklamayı yapıyor: “Bu yıl 56 üniversite 73 birimiyle burada. 
 
Bir hafta boyunca burada kendilerine temel eğitim ve ileri düzey eğitimler vererek hem hocalarımıza hem de öğrencilerimizle buluşma imkânı yakalıyoruz. 
 
 
Her yıl üzerine yeni bir şeyler ekleyerek gerçekleştiriyoruz bu kampı. Bu gönüllülük esasına dayalı bir proje ve biz burada Türkiye’nin en iyi işletmelerinde şeflik yapan değerlerimizle eğitimler veriyoruz. 
 
Bu noktada akademisyenlerimizden de destek alıyoruz. Kampımızı yılda iki kez düzenlemek gibi bir planımız var. Aynı zamanda uluslararası bir kampa dönüştürmek istiyoruz. 
 
Uluslararası okullarla bu işi yürütmek en büyük hedeflerimiz arasında. Aşçılık kampını en iyi noktaya taşımak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler