Şehitlerimizin Sofrasına Misafir Oluyoruz”

Şehitlerimizin Sofrasına Misafir Oluyoruz”

Beşir Derneği İl Temsilciliği, 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında bugün Sabri Yalım Parkı’nda...

Şehitlerimizin Sofrasına Misafir Oluyoruz”
Beşir Derneği İl Temsilciliği, 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında bugün Sabri Yalım Parkı’nda vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek ikramında bulundu.
 
Çanakkale Ruhunu Yeniden Hatırlatıyoruz
Vakfın İl Temsilcisi Cavit Ünal “ Beşir Derneği tüm Türkiye‘de ‘Çanakkale Şehitlerimizin Sofrasına Misafir Oluyoruz’ diyerek 43. Alay 1.Piyade Taburu 1.Bölük’ün 1915 yılında Çanakkale cephesindeki yemek listesine göre dağıtım yapıyoruz ve Çanakkale ruhunu yeniden hatırlatıyor” dedi.
 
Birlik Beraberlik Mesajı
Ünal konuşmasının devamında, “Çünkü inanıyoruz ki o ruh yeniden hissedilir, yeniden ihya, yeniden dirilirse her şey tarihte olduğu gibi bugün de yerli yerini bulur. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin gücüyle dostluklar pekişir, mazlumlar kurtulur, vatan uğruna can verenler aziz şehitlerimizin ruhları şad olur” dedi.
 
15 Temmuz’da Da Medanlardaydık
İl Temsilcisi Ünal, “ ‘Milli İrade Nöbetindeyiz Şimdi ve Daima’ diyerek 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak adına Türkiye’nin 81 ilinde meydanlardaydık. Beşir Derneği olarak milyonlarca vatandaşımızla beraber nöbet tuttuk ve vatandaşlarımıza sıcak yemek, tatlı, su, meyve suyu, çay kahve gibi ikramlarda bulunduk” diyerek sözlerini bitirdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler