Geleceğin şefleri, madalyaları kaptılar

Geleceğin şefleri, madalyaları kaptılar

16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde düzenlenen yarışlara katılan Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık...

Geleceğin şefleri, madalyaları kaptılar
16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde düzenlenen yarışlara katılan Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, 1 altın ve 4 gümüş madalya kazandılar.
 
16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 22 -25 Şubat 2018 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Festivale 30 farklı ülkeden 450 si yabancı olmak üzere toplam 2100 şef yarışmacı olarak katıldı. 75 kategoride yarışan şefleri 25’i yabancı, 100 jüri üyesi tarafından değerlendirildi. 
 
Yapılan değerlendirmeler sonucunda Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri toplamda 1 altın ve 4 gümüş madalya kazandılar. Birinciliği elden bırakmayan Aşçılık Programı Öğrencileri, Evrim Güneş Üniversite Ana Yemek Tabağı’nda altın madalya alarak kategorisinin de birinciliği kazanırken, Restoran Tatlı Tabağı’nda gümüş madalya sahibi de oldu.
 
Sinem Yıldırım, Restoran Tatlı Tabağı’nda ve Üniversite Ana Yemek Tabağı Kategorisi’nde gümüş, Semih Özer ise Restoran Tatlı Tabağı Kategorisi’nde Gümüş madalya aldı.
 
Yüksekokul Müdürü Zekeriya Bingöl, “2100 şef ve aşçının katıldığı, Michelin Yıldızlı şeflerin jürilik yaptığı, böyle bir organizasyonun hem bir parçası, hem de yarışmacısı oldukları için gurur duyduğunu, Öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler