Çok Katlı Tüneller Nato Yapımı..

Çok Katlı Tüneller Nato Yapımı..

Bölgeden gelen bilgilere göre, Afrin’de tespit edilen tünellerin altında başka tüneller de yer alıyor. Emperyal...

Çok Katlı Tüneller Nato Yapımı..
Batılı sözde müttefiklerimizin verdiği destekle yıllardır terör yuvası haline getirilen Afrin’de, Türk ordusuna karşı çok katlı tünel sistemleri inşa edildiği ortaya çıktı.Akit’in güvenlik kaynaklarından edindiği kritik bilgi, Türkiye düşmanlarının, ülkemize karşı ne kadar büyük bir hırs ve azimle çalıştığını ortaya koydu. 
 
Bölgeden gelen bilgilere göre, Afrin’de tespit edilen tünellerin altında başka tüneller de yer alıyor. Emperyal gü.lerin para, araç gereç ve mühendislik desteği verdiği teröristler, alt alta farklı tünel sistemleri inşa etmişler. Bazı tünel sistemleri yer yüzeyine yakın inşa edilirken, daha komplike tünel sistemleri ise onların altında, onlardan bağımsız olarak inşa edilmiş.
 
Tünel Sistemleri Farklı Mühendislere Hazırlatılmış 
Başını ABD’nin çektiği gü.lerin PKK/PYD’ye verdiği destekle inşa edilen tünel sistemlerinde, farklı ülkelerden farklı mühendislere yerin farklı katmanlarında ayrı ayrı tünel sistemleri yaptırıldığı belirtiliyor. Buna göre, stratejik bir tepenin yer yüzeyine yakın derinliklerine Alman mühendisler getirilip NATO’nun stratejisine uygun tünel sistemleri inşa ettirilirken, aynı tepenin daha derinlerine Amerikan mühendisler tarafından tümüyle farklı tünel sistemleri kurdultulmuş. 
 
Bunun yanında tünel sistemlerinin yüzeye yakın olanları tepenin Türk ordusuna karşı savunulması için tasarlanırken, daha derinlere kurulan tünel sistemleri ikmal ve uzun vadeli planlar için kullanılmak üzere hazırlanmış. Yerin daha derinlerindeki tünel sistemlerinin başka bir özelliği ise, tepeleri kilometrelerce uzaklıktaki diğer tepe ve yerleşim yerlerine bağlaması. Akit’e bilgi veren güvenlik kaynakları, derinlerdeki tünellerin sınır aşarak Türkiye’nin içlerine de ulaştığını belirtiyorlar.
 
Pyd’yi Nato Stratejileriyle Savaşa Hazırladılar! Nato, 
özellikle soğuk savaş döneminde tehdit olarak g.rdüğü Sovyetler Birliği’ne karşı birçok üye ülkede tünel sistemleri inşa ettirdi. Tünellerin kullanıldığı ülkelerin başında ise, Almanya, İngiltere, İsviçre, Norveç, İtalya, Malta ve ABD gibi ülkeler vardı. Bazıları kullanım dışı olsa da günümüzde hâlâ NATO üyesi birçok ülke bu tünelleri aktif olarak kullanıyor. 
 
İşi Türkiye, İran, Irak ve Suriye gibi ülkelere yönelik b.lücü terör ve tedhiş eylemleri yapmak, silah ve uyuşturucu ticareti ile uğraşmak olan PKK ve bağlı kollarına sahip çıkan NATO ülkelerinin, gerek verdikleri silah ve mühimmatın içeriği, gerek verdikleri askeri eğitim, gerekse mühendislerini onlar için seferber etmeleri, ülkemize karşı yapılan büyük hazırlığı gözler onüne serdi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler