Başbakan Yıldırım Askerlerle Yemek Yedi

Başbakan Yıldırım Askerlerle Yemek Yedi

Başbakan Yıldırım, Eğridir Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda Askerlerle Yemek...

Başbakan Yıldırım Askerlerle Yemek Yedi
Başbakan Yıldırım, Eğridir Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda Askerlerle Yemek Yedi. Telefon bağlantısıyla askerlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörle mücadelede destanlar yazdınız"
 
Isparta Eğridir Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda askerlerle yemek yiyen Başbakan Binali Yıldırım, askerlere hitap etti. Başbakan Yıldırım'a Genekurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz eşlik etti. 
 
Telefon bağlantısıyla askerlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terörle mücadelede destanlar yazdınız. Bu başarının 2018'de de devam edeceğine inancım tamdır. Silahlı kuvvetlerimiz, gerek elde ettiği bu teknolojik imkanlarla ve güçlü imanla dünyada örnek ordu olmanın destanını yazacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun." dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler