Kıbrıs Lezzetlerinin Global Yolculuğu "Meliz’s Kitchen"

Kıbrıslı Türk mutfak sanatçısı Meliz Berg'in eseri, Kıbrıs'a özgü yemeklerle dolu sayfalarıyla okuyucuları adeta bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Berg, kendi kendini yetiştiren..

 
"Kıbrıs Lezzetlerinin Global Yolculuğu: Meliz Berg'in Mutfak Sanatı"
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri web sitesinden bir haber: Dünya çapında tanınan şef Jamie Oliver, Kıbrıslı Türk şef Meliz Berg'in Kıbrıs Türk mutfağından ilham alan Kıbrıs Lezzetlerinden yemek tarifleri sunan "Meliz’s Kitchen" adlı kitabını öne çıkardı. Kitap, Amazon ve Sunday Times'da en çok satanlar listesinin zirvesine oturarak uluslararası mutfak sahnesinde dikkat çekiyor.
 
Kıbrıslı modern Türk mutfağı sanatçısı Meliz Berg'in eseri, Kıbrıs'a özgü yemeklerle dolu sayfalarıyla okuyucuları adeta bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Berg, kendi kendini yetiştiren bir şef olarak, yemek tarifi geliştirme ve içerik yaratıcılığı konusunda kendine has bir yaklaşım sergiliyor. Kitabında, Kıbrıs kahvesinden hellimli zeytinlere kadar çeşitli tarifler yer alıyor.
 
Kıbrıs Lezzetlerinin Global Yolculuğu "Meliz’s Kitchen"
Jamie Oliver gibi bir dünya yıldızının sosyal medya üzerinden kitabı övgüyle anması, Berg'in eserinin uluslararası mutfak literatüründe hak ettiği yeri bulmasına yardımcı oluyor.
 
Kimdir?
 
Jamie Oliver: 
İngiltere doğumlu ünlü şef, televizyon sunucusu, yazar ve restoran sahibi. 1998'den 2014'e kadar çok sayıda yemek programına imza atmış, yemek yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi popüler hale getirmiştir.
 
Kıbrıs Lezzetlerinin Global Yolculuğu "Meliz’s Kitchen"
Meliz Berg: 
Kıbrıslı Türk kökenli yazar, yemek tarifi geliştirici ve içerik üreticisi. "Meliz’s Kitchen" adlı kitabıyla, Kıbrıs Türk mutfağını dünya çapında tanıtmayı başarmış bir isim.
 
Sonuç: Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri web sitesi olarak, Meliz Berg'in "Meliz's Kitchen" adlı eserinin, Jamie Oliver gibi dünya çapında tanınan bir şef tarafından tanıtılması, Kıbrıs Türk mutfağının uluslararası alanda tanınması adına büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu başarı, Berg'in mutfak sanatındaki ustalığını ve Kıbrıs'ın zengin lezzetlerinin dünyaya açılan kapısını simgeliyor.
 
Kıbrıs Lezzetlerinin Global Yolculuğu "Meliz’s Kitchen"


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler