Girişimci Kadınlarımız Mesleki Altın Bileziklerine Kavuşuyor

Girişimci Kadınlarımız Mesleki Altın Bileziklerine Kavuşuyor

Başiskele'nin değerli Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün de katıldığı törende, Akademi'den mezun olan yetenekli şef adaylarına katılım sertifikaları takdim edildi. Başkan Özlü..

 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri sitesinden sunulan özel haber. Türkiye'nin Yıldızları Pastacılıkta Parlıyor: Gelecek Nesil Şeflerin Mezuniyet Coşkusu...
 
Başiskele Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan ve kısa sürede büyük bir başarıya imza atan Pastacılık Akademisi, eğitimlerini başarıyla tamamlayan yeni dönem şef adaylarını mezun etti. Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak yerinde takip ettiğimiz bu önemli etkinlik, geleceğin pasta şeflerinin sertifikalarını gururla aldığı anlara sahne oldu.
 
Başiskele'nin değerli Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün de katıldığı törende, Akademi'den mezun olan yetenekli şef adaylarına katılım sertifikaları takdim edildi. Başkan Özlü, konuşmasında kadınların toplum içindeki değerine ve önemine vurgu yaparak, belediye olarak kadınların her alanda desteklenmesi için titizlikle çalıştıklarını belirtti. "Girişimci Kadınlarımıza mesleki bir altın bilezik sunuyoruz," diyen Özlü, Pastacılık Akademisi'nin bu vizyonun bir parçası olduğunu ifade etti.
 
Akademi, Kadın ve Aile Müdürlüğü'nün himayesinde yürütülen ve bugüne kadar 288 kursiyere mesleki yeterlilik belgesi kazandıran bir program olarak öne çıkıyor. Bu eğitimlerle kadınların hem kişisel gelişimlerine katkı sağlanıyor hem de aile ekonomilerine destek olmaları teşvik ediliyor. Başiskele Belediyesi'nin bu anlamlı projesi, kadınların iş hayatındaki varlıklarını güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak, bu tür girişimleri ve başarı hikayelerini desteklemeye ve Türkiye'nin gastronomi alanındaki yükselişine tanıklık etmeye devam edeceğiz. Geleceğin şeflerini tebrik eder, mesleki yolculuklarında başarılar dileriz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler