Şef Mesut Orhan Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Şef Mesut Orhan Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Bolu Mengen kökenli olan ve mesleğe Alanya Panorama Otel'de başlayan Orhan, kariyerinde Alanya ve çevresindeki otellerde önemli roller üstlendi. Kundu..

 
Şef Mesut Orhan Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti.
 
Mesleki hayatına 1980 yılında Alanya'da başlayan Bolulu şef Mesut Orhan, geçirdiği kalp krizi sonucu 61 yaşında hayatını kaybetti. Türkiye Aşçılar Federasyonunun kurucu üyelerinden olan Orhan, uzun yıllar boyunca sektörde önemli bir isim olarak hizmet verdi.
 
Bolu Mengen Kökenli Başarılı Şefin Uzun Meslek Yolculuğu
 
Bolu Mengen kökenli olan ve mesleğe Alanya Panorama Otel'de başlayan Orhan, kariyerinde Alanya ve çevresindeki otellerde önemli roller üstlendi. Kundu'daki Kervansaray Otel'de ve Bodrum'daki Kervansaray Otelleri'nde koordinatör olarak görev yaptı.
 
Yas Ve Saygıyla Anılan Bir Şef
 
Evli ve iki çocuk babası olan Mesut Orhan, Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Mengen Aşçılar Derneği'nin kurucu üyeliğini yapmıştı. Ailesi, meslektaşları ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntü ve saygıyla anılan Orhan, Türk aşçılık camiasında unutulmaz bir iz bıraktı.
 
Türk aşçı haberleri ve günce mutfak haberleri olarak şefimize Allahtan rahmet ailesi ve sevdiklerine başsağlığı dileriz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler