Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması

Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması

İlk ekipte bulunan MEÜ öğrencileri Sıla Emlik, Şevval İpek ve Mehmet Can Teke gümüş madalya ve aynı kategoride 2. ekip olarak katılım gösteren öğrenciler Oğuz..

 
Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması...
 
Antalya 15-18 Kasım tarihleri arasında Cam Piramit ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 4. Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması (Gastro Antalya), 37 farklı ülkeden 600 yarışmacı ve 100 jüri üyesinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, katılım sağladığı kategorilerde toplamda 10 gümüş ve 4 bronz madalya almaya hak kazandılar.
 
"Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması" kategorisine iki farklı ekiple katılım sağlandı. İlk ekipte bulunan MEÜ öğrencileri Sıla Emlik, Şevval İpek ve Mehmet Can Teke gümüş madalya ve aynı kategoride 2. ekip olarak katılım gösteren öğrenciler Oğuz Şahin, Eylül Tanır ve Selda Tombul da aynı şekilde gümüş madalya alarak ödüllendirildiler.
 
En farklı yemek yarışmalarından "Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması" kategorisine yine iki farklı ekiple katılım sağlayan öğrenciler Engin Demir, Yusuf Öztürk ve İbrahim Yağcı gümüş madalya ve aynı kategoride yarışan diğer öğrenciler Selver Bektaş, Ece Yolcu ve Rabia Tosuncuk’un oluşturduğu ekip ise bronz madalya ile yarışmayı tamamladılar.
 
"Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı" kategorisine bireysel olarak iki MEÜ öğrencisi katılım sağladı. Tatlı tabaklarını sunan iki öğrencilirden Rabia Yıldız gümüş madalya, Enes Artuş ise bronz madalya ile başarılarını taçlandırdılar.
 
Bu kazanılan başarılarda emeği geçen Aşçılık Programı akademisyenleri Öğr. Gör. Tezel Malkoçoğlu ve Öğr. Gör. Ayşe Afyoncu, "Öğrencilerimizin başarıları bizleri çok gururlandırdı. Bu süreçte Anamur Meslek Yüksekokulu idari yönetimine yanımızda oldukları için teşekkür ederiz." diyerek mutluluklarını dile getirdiler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler