Kalkan Balığı İle Kereviz Püresi

Kalkan Balığı İle Kereviz Püresi "Gümüş Madalya"

Türkiye’nin önemli ve prestijli mutfak ve gastronomi yemek yarışmalarından biri olan etkinlikte, Alanya Üniversitesi öğrencileri etkileyici sunumlarıyla yarışma jürisinin dikkatini...

 
Kalkan Balığı İle Kereviz Püresine "Gümüş Madalya"
 
Mutfağın yıldızlarını buluşturan ’Uluslararası Gastronomi ve Mutfak sanatlarının Buluşması’23 GastroaAntalya’da Alanya Üniversitesi öğrencileri gümüş madalya kazandı.
 
Öğrenciler, gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinin değerlendirmelerine tabi tutuldukları yarışmada kusursuz sunumları ve lezzetleriyle jüriyi etkilemeyi başardı. Türkiye’nin önemli ve prestijli mutfak ve gastronomi yemek yarışmalarından biri olan etkinlikte, Alanya Üniversitesi öğrencileri etkileyici sunumlarıyla yarışma jürisinin dikkatini çekti. 
 
Organizasyonda Alanya Üniversitesi öğrencisi Mikail Alparslan, Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Balık Yarışması’nda gümüş madalya elde etti.
 
Kalkan balığı ve kereviz püresi gümüş madalya getirdi
 
Alanya Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Erman Baş, yarışmada derece aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Akdeniz Şefler Kulübü Derneği’nin 2019 yılından beri düzenlediği organizasyona bu yıl yarışmacı olarak katılım gösterdik. Öğrencimize yarışma sürecinde göstermiş oldukları desteklerinden ötürü Alanya Üniversitesi yönetimine teşekkür ederim. 
 
Bu yarışmada öğrencimiz Mikail Alparslan, kalkan balığı ile kereviz püresini buluşturdu. Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Balık Yarışması için yoğun çalışması ve azminin sonucunda gümüş madalyayı hak etmesini kutlar, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.
 
"Aşçılık serüvenimdeki ilk başarım"
 
Akdeniz Şefler Kulübü Derneği’nin düzenlediği “Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’23 yarışmasında gümüş madalyaya layık görülen Mikail Alparslan ise yarışma için kendisine destek olan Alanya Üniversitesi yönetimine, Rektör Prof. Dr. Mesut Güner’e teşekkür etti. 
 
Alparslan, "Yoğun çalışmalar sonucunda aldığımız bu madalyayı hak ettiğimi düşünüyorum. Aşçılık serüvenimdeki ilk yarışmadan gümüş madalya alarak başarı elde etmem beni mutlu etti. Daha ilerideki yarışmalarda üniversitemizi temsil etmekten ve yeni başarılar elde etmekten onur ve mutluluk duyacağımı belirtmek isterim" dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler