24 Kasım Öğretmenler Arası Yemek Yarışması

24 Kasım Öğretmenler Arası Yemek Yarışması "Bolu"

24 Kasım Öğretmenler Arası Yemek Yarışması etkinlikleri Ekip Yemek Yarışması Şartnamesi 'nde, okulların son başvuru tarihi: 22 Kasım 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar..

 
Türkiye gastronomi haberlerinde aşçılık mesleği hakkında Boluekspres' den Fatma Marmara'nın haberine göre;
 
Bolu İzzet Baysal Abant Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Arası Yemek Yarışmaları yapılacak.
 
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “Türk Mutfağı Ana Yemeği” veya “Türk Mutfağı Tatlısı” konulu “24 Kasım Öğretmenler Arası Yemek Yarışması”, Bolu İzzet Baysal Abant Mesleki Teknik Anadolu Lisesi atölyelerinde yapılacak.
 
Öğretmenlik mesleğinin önemine yönelik farkındalığının geliştirilmesi, toplumsal ve bireysel farkındalığın artırılması, birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi, öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarının arttırılması ve mesleki yaşamlarında akademik çabalarının yanı sıra sosyal ve duygusal deneyimlerinin değerine yönelik farkındalığının arttırılması amacıyla düzenlenen yarışmaya katılacak öğretmenler başvuru formunu doldurarak, başvuru adresine gönderecekler.
 
24 Kasım Öğretmenler Arası Yemek Yarışması etkinlikleri Ekip Yemek Yarışması Şartnamesinde, okulların son başvuru tarihi: 22 Kasım 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılacak. 
 
Yarışma; 23 Kasım 2023 Perşembe günü saat:17.00'de Bolu İzzet Baysal Abant MTAL'nde gerçekleşecek. Yarışmaya, başvuru önceliğine göre her kategoriden maksimum 15'er kişi alınacak. 
 
Kazananlar yarışma sonunda açıklanacak. Kazanan ilk üçe çeşitli hediyeler verilecek. Ayrıca dereceye giren öğretmenlere Abant Palace, Gazelle, Koru Otel ve Narven olmak üzere bir otelde 2 kişilik kahvaltı veya akşam yemeği hediye çeki de takdim edilecek.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan Yarışmaya katılacak öğretmenler için başvuru adresi ve iletişim bilgileri:
 
Okul: 0 374 215 00 83
Müdür Yardımcısı Seçil TEKMEN 0 505 235 32 64
Başvuru Adresi : [email protected]
Yarışma Şartname Linki: https://boluotml.meb.k12.tr/


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler