İkinci “Genç Şefler Yarışıyor” Ödüller Sahiplerini Buldu

İkinci “Genç Şefler Yarışıyor” Ödüller Sahiplerini Buldu

Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde “Genç Şefler Yarışıyor” yarışmasının bu yıl ikincisi düzenlendi. Yarışmada Bursa’dan katılan kız meslek lisesinden bir öğrenci birin..

 
İkinci “Genç Şefler Yarışıyor” Ödüller Sahiplerini Buldu...
 
Adana Lezzet Festivali’nde bu yıl ikincisi düzenlenen en beğenilen yemek yarışmalarından olan liselerarası “Genç Şefler Yarışıyor” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.
 
Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde “Genç Şefler Yarışıyor” yarışmasının bu yıl ikincisi düzenlendi. Yarışmada Bursa’dan katılan kız meslek lisesinden bir öğrenci birinci olurken 7 bin 500 TL, Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden katılan öğrencilerde ikinci 5 bin TL ve üçüncü olurken 2 bin 500 TL ödülün sahibi oldu.
 
Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde genç şefleri yetiştiren alan öğretmeni Fatma Gülten Demir,” Bu tür yarışmaların sektörün ilerlemesi ve gastronomi ve mutfak sanatlarında öğrencilerin işlerinde kendilerini geliştirmeleri için teşvik edici” sözlerine yer verdi. Okul müdürü Ayşe Türkoğlu ise ”Okulumuzun başarıları bizi gururlandırıyor, öğrencilerimizi tebrik ederiz” dedi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler