Geleceğin Türk Mutfağı Şefleri Avrupa Staj Yaptı...

Geleceğin Türk Mutfağı Şefleri Avrupa Staj Yaptı...

Türkiye gastronomi ve mutfak sanatlarında ’Farklı Teknikler ile Farklı Lezzetler Oluşturmak İçin Avrupa’ya Staja Gidiyoruz’’ projesi çerçevesinde öğretmen 'leri rehberliğinde aşçılık...

Geleceğin Türk Mutfağı Şefleri Avrupa Staj Yaptı
 
Eskişehir Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri 2020 yılında pandemi kısıtlamaları nedeni ile gerçekleştiremedikleri ERASMUS KA102 Projelerini 2022 yılında alan öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdiler.
 
Türkiye gastronomi ve mutfak sanatlarında ’Farklı Teknikler ile Farklı Lezzetler Oluşturmak İçin Avrupa’ya Staja Gidiyoruz’’ projesi çerçevesinde öğretmenleri rehberliğinde aşçılık mesleğinde ve aşçılık eğitimleri için 5 öğrenci İspanya’da, 5 Öğrenci de Portekiz’de staj çalışmalarını tamamladılar.
 
Kazandıkları bu tecrübenin kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade eden öğrenciler başta okul müdürleri İrem Çakır, birlikte yurt dışına çıktıkları Türk mutfağı şeflerinden Fatma Gül Sağlısal ve başarılı Atölye Şeflerinden Özer Çakılkaya olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler