Girişimci Kadınlar İçin Bir Hamle Daha

Girişimci Kadınlar İçin Bir Hamle Daha

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Çan Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha fazla dahil olabilmesi için...

Çan Belediye'si'nden Girişimci Kadınlar İçin Bir Hamle Daha
Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Çan Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha fazla dahil olabilmesi için birbiri ardınca hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.
 
Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Çan Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha fazla dahil olabilmesi için birbiri ardınca hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. 
 
Daha önce Çan Belediyesince oluşturulan üreten kadınlar pazarında el emeği ürünlerini satarak, aile bütçelerine katkı sağlayan Çanlı kadınlar, urkap.com adresiyle ürünlerini dijital ortamda da sergileyerek, Çan sınırlarının dışına da hitap edebiliyorlar. 
 
Son olarak üreten ve geliştiren kadınların ekonomik hayatta daha çok yer edinebilmesi için gayret eden Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, bu kez de yeni bir hamle daha yaparak, KOSGEB ile protokol imzaladı.
 
KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen protokolün ardından kendi işini kurmak isteyen kadınlara özel girişimcilik sertifika kursu açıyor. Girişimcilik kursuna katılmak isteyen kadınlar, Çan Belediyesi İŞKUR hizmet nokrasında başvuru yaparak ücretsiz olarak kayıt yaptırıyorlar.
 
2629 Mayıs 2018 tarihlerinde Çan Belediyesi’nde gerçekleşecek olan KOSGEB Girişimcilik Kursu için son başvuru tarihi ise 18 Mayıs Cuma. Kendi işini kurmak ve devlet desteklerinden yararlanmak isteyen Çanlı kadınlar edevlet şifresi ile birlikte Çan Belediyesi İŞKUR hizmet noktasında veya www.kosgeb.gov.tr adresinden başvurularını gerçekleştiriyorlar.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler