Onur Duydum…

Ebru Baybara DEMİR
Yazar:Ebru Baybara DEMİR
Bu yazı

Onur Duydum…
Bugün UNWTO (Dünya Turizm Organizasyon) Başkanı Sayın Zurab Pololilashvili'den Ispanya'daki foruma katılımım ile ilgili bir teşekkür maili aldım. Sayın Pololilashvili, zengin kültürümüz ve vizyoner bakış açımız ile temsil edilemeyen dezavantajlı gruplar için yaptığımız projelerin takdir ile karşıladığını ve foruma zenginlik kattığını belirtmiş.
 
Bu hikayenin dünyanın başka yerlerinde anlatılmasının gastronomi turizmi acısından ornek olduğunu bu tecrübelerin kıymetli olduğunu ve bu sebeple işbirliğimizi devam ettirmek istediklerini belirtmişler. Onur duydum. 
 

Onur Duydum…


Ben yola çıkmadan önce programı birlikte yapmıştık. Ispanya’ya hikayemizi birlikte anlatmaya gidecektik, kısmet olmadı. Ama her anını telefonla takip etti.
 
Cesaretlendirdi! Önümüzdeki günlerde ulkemiz adına her konuda işbirliğine hazırız mesajını kendisi adına biz ilettik UNWTO yetkililerine.
 
Konu ülkemiz, kadınlarımız ve tabi ki Mardin olunca her türlü desteğini yanımda hissettiğim muhteşem projelerimizin önderliğini yapan Ak Parti Izmir Milletvekili, kardeşim, Sevgili @ceydabolunmezcankiri, daha alacak çok yolumuz ve dünyaya anlatacak çok hikayemiz olacak.
 
Onur Duydum…Bu program süresince yanımızda olan Turizm Bakanlığımız Tanıtma Genel Müdürlüğümüze ve Turyid Yönetim Kurulu Başkanı Sayın @kayademirer ve @ebrukkorali ya çok teşekkür ederiz.
 
Şef Ebru Baybara DEMİR
 
 






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.