Turkiye'nin Mühendis Kızları

Ebru Baybara DEMİR
Yazar:Ebru Baybara DEMİR
Bu yazı

Turkiye'nin Mühendis Kızları
Dün Limak Holding Yönetim Kurulu üyesi Sevgili Ebru Özdemir'in "Turkiye'nin Mühendis Kızları" projesinin konuğu oldum.
 
Türkiye'nin genç kadın mühendislerinin eğitim hayatları boyunca desteklendiği bu projede amaç, kadın mühendis sayısının arttırılması ve topluma örnek liderler yetiştirilmesi.
 
Konuk olarak katıldığım bu projede genç mühendislere yaptığım işi, başarısızlığın yenilgi olmadığını, hayallerinden vazgeçmemelerini birey olarak sadece kendilerine değil yasadıkları topluma da sorumlulukları olduğunu anlattım. Kendi hayatımdaki deneyimlerimi paylaştım.
 

Turkiye'nin Mühendis Kızları

Böyle bir proje ile genç kadın mühendislerin yolunu açan Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevgili Ebru Özdemir' e bir Cumhuriyet Kadını ve bir Atatürk kızı olarak ülkem adına teşekkür ediyorum. 
 
 

Kadın değişince, aile, Aile değişince, toplumun değiştiğini unutmamak gerekiyor...






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.