Biraz Daha Sabır Diyorum...

Ebru Baybara DEMİR
Yazar:Ebru Baybara DEMİR
Bu yazı

Biraz Daha Sabır Diyorum...
 
Dünyanın her yerinde herkes salgın hastalıkla mücadele ederken ne zaman biteceği belli olmayan bu sürece destek vermek için tedbirlere uymanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. 
 
Bugün sabah Sorgül Buğday ekili arazilerin durumunu görmek istedim.
 
Fatih ile beraber yola çıkarken mutfağımızın aşçıları Hülya ve Hanse'de bize katildi ve bugün ilk kez evden çıktık. 
 
Biraz Daha Sabır DiyorumUçsuz bucaksız Mezopotamya ovasındaki arazileri gezdik.
 
Ekinler muhteşem durumdalar. Bana bu süreçte destek veren bilgisi ve tüm imkânları ile yanımızda olan ve ekinlere gözü gibi bakan Rasim Tuğmaner abim ile konuştuk. 
 
Beni öylesine umutlandırdı ki böyle giderse rekolte gecen senekinden çok daha iyi olacak kardeşim dedi.
 
Toprakta yalınayak yürüdüm...
Hepimizin karşı karşıya olduğu belirsizliği düşünürken her şeye rağmen içim, yine her şeyi gözden geçirip en bastan başlamanın heyecanı ile doldu. 
 
Biraz sabır dedim kendi kendime...
Yolunda giden şeylerde var ve hayat devam ediyor.
 
Belki de hepimizin yaşaması gereken bir süreci yaşıyoruz. Bunu da yaşamamız gerekiyordu; hayatin, bir arada olmanın, sağlığın, isimizin, doğanın, yaşamımızın kıymetini bilmemiz için!
 
Umarım daha fazla can kaybı yaşanmadan her şey en kısa zamanda yoluna girer.
Sağlıkla...






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.