Kamuoyuna Duyurulur;

Mehmet KAPLAN
Yazar:Mehmet KAPLAN
Bu yazı

Kamuoyuna Duyurulur;
Ülkemizin şu sıralar virüs ile mücadelesini, devletimizin üstün cabasını özellikle sağlık bakanlığı na sağlık personeli ne kamuoyu adına şükranlarımızı cani gönülden iletmek istiyorum.
 
Evet sıkıntılı bir dönemdeyiz, camiaya olarak çok büyük sıkıntılar yaşamaktayız. Tüm çalışanlarımız yaşadığı sıkıntıları üzerimize vazife olarak gördük.
 
Siz değerli meslektaşlarımızın adına yaşanan ve bundan sonraki yaşanacak sıkıntılar için önlemler almak, bir nebze de olsa sıkıntılara çözüm bulmak adına “evdekal” çağrısını bir kere de olsa canımız pahasına gelmek zorunluğunu görev bildik.
 
Amacımız pirim yapmak değil prim İçin kimse canını riske atmaz. Lakin birileri bir adım atması gerekirdi. Küçük bir kıvılcım büyük ateşlerin yanmasına sebep olmak için yola çıktık. 
"UGEF" Federasyon Başkan 'ımıza Teşekkür Ediyorum
Dertlerimizi dile getirmek istedik. Bu durumda İnternet ten dilek ve şikâyetlerimizi bizzat elden verip sayın bakanımıza hızlı bir şekilde ULAŞMASINI istedik.
 
Bu görevi kutsal görev bildik. Federasyon ve derneklere lütfen yüklenmeyin, asılsız yorumlar yapmayın. Biz uluslararası gastronomi federasyonu olarak çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyor olacağız.
 
Bugün yanımda olan destek veren iki değerli insan Nurettin Ozkal ve Seyit Çetinkaya ayrıca turizm kültür bakanlığı temsilcisi Nabi taskılar ve Gaziantep dernekler konfederasyon yönetim kuruluna ve uluslararası gastronomi federasyonu yönetim kurulu ve üyeleri ne sonsuz şükranlarımızı sunarız.
 
Bu görevde eğerki virüs bize bulasmış’sada haklarınızı helal etmenizi isterim. Evdekal çağrısına bugün uymadığımız için basta devletimiz den ve ulusumuz dan özür diliyorum…
 
Mehmet Kaplan
Uluslararası Gastronomi Federasyonu Başkanı 






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.