Camiamızın Krizinden En Az Zararla Çıkması İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor

Öner ÇULFAZ
Yazar:Öner ÇULFAZ
Bu yazı

Camiamızın Krizinden En Az Zararla Çıkması Çıkması İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor
 
Taşpakon Genel Başkanı Öner ÇULFAZ Aşcılık Camiasına Yaptığı Açıklamada; 
 
Ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir. Hükümetimizin ve milletinizin alacağı tedbirler sayesinde bu zorlu süreci mümkün olan en kısa zamanda atlatacağımıza inanmaktayız. Durum bir kaosa dönüşmeden atılan doğru adımlarla coronavirüs krizinden en az zararla kurtulacağız inşallah.
 
Bilindiği üzere mevcut ekonomik durumdan en çok etkilenen sektörlerin başında turizm sektörü gelmektedir. Devletimiz tarafından turizm işletmelerine ve işletmecilerine yönelik verilecek destekler sektörün bir nebze olsun rahat nefes almasını sağlayacaktır. Konfederasyon olarak hitap ettiğimiz turizm çalışanlarının mevcut durumdan zarar görmemesi için elimizden geleni yapıyoruz.
 
Gerek sezonluk çalışanların belirsizliği, gerek işletme sahiplerinin durumu, gerekse yeme-içme sektöründe hizmet veren üyelerimizin haklarını savunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.
 
Kamu hizmet veren aşçılarımızın özlük hakları için verdiğimiz mücadeleyi şimdi de sektörün tüm çalışanları için veriyoruz.
asci dernek ve federasyon haberlerimize de bakabilirsiniz...
İçinde bulunduğumuz her projede bize destek veren ve işletmeleri temsil eden Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu ile birlikte hem işletmeler hem de çalışanlar için gerekli bütün bağlantımızı kuruyoruz.
 
Ülke olarak el birliği ile bu durumun üstesinden geleceğimize inancımız tamdır.
 
Öner ÇULFAZ
Taşpakon Genel Başkanı
 






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.