Aşcılık Kurumları Nerede ?

Zihni AYDIN
Yazar:Zihni AYDIN
Bu yazı

Aşcılık Kurumları Nerede ?
Evet maalesef Turizim Bakanlığı ve Turizm - otelcilik Dernekleri ve Başkanları Kasım kasım kasılır boy boy demeç röportaj verirler.
 
2019 sezonu 15 milyon Turist rekoru yok efendim bilmem kaç milyon dolar yeme içme harcaması yaptılar malum oteller açıklar.
 
En dolu verimli sezonu geçirdik ciro hedefleri aşılır da milyon dolarlar yine sanatkârlarımız emekçilerimiz Turizm çalışanları hakkını alamaz.
 
Yine kapı önünde ne kamuda nede turizm sektöründe hep köle hep savunma sız yine hüsran yine kış asgarî ücrete talim...
 
Tesbihte hata olma kardeşim!!! Olma yaz gelince ekibini kur gel 12 ay birlikte çalışalım ne oldu? Hani milyon dolarlar? 
 
Sözüm ona nerede bu Federasyon Başkanları? Güya Konfederasyon'lar ve Başkanları boy boy Beyaz ceketi giyene madalyaları takan medarı iftiharlarımız saygıdeğer Aşcılık kurumu Başkanları...
 
Siz övünün şimdi "kış mevsimindeki" işsiz Aşcılarınız ile Övünün !!! Nerde Turizm otelcilik Müfettişleri? Nerdesiniz oda başkanları nerdesiniz !!! Akredite aşçılık okulları hani nerede?
 
Nerede o gastronomi  akademileri, üniversiteler, nerdesiniz? Bakın sosyal ağlara işsiz gezen Aşcılar dertli, Aşcılar işsizAşcılar çaresiz ve Aşcılar çalışmaya iş bulmaya muhtaç durumda ev ekmek bekliyor... 
 
Hep yemek yarışmalarında mı karşılasacağız? Ne zaman yanımızda olacaksınız !!! Bu nasıl bir vurdum duymazlık? Bu nasıl bir sorumsuzluk? Neredesiniz?
 
Kamuoyuna Esef ile Duyurulur...
 
Saygılarımla
Şef Zihni Aydın
 
Aşçılık Camiasısının Haber Merkezi Olan Türk Aşçı Haberleri Web Sitemizde Osmanlı Saray Mutfağı Ve Anadolu Mutfağı Ve Şeflerin Özel Yemek Tariflerine'de Linklerimizi Tıklayarak İnceleyebilirsiniz. Tüm Meslektaşlarımıza Ve Aşçılık Camiasına Destekleri İçin Teşekkür Ederiz… 






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.