Altın Kepçe Yemek Yarışması başladı

Altın Kepçe Yemek Yarışması başladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş...

Altın Kepçe Yemek Yarışması başladı 
“6. Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'nın açılışı gerçekleştirildi.”
 
Alanya Kültür Merkezi'ndeki yarışmanın açılışına ;
Alanya Belediye  Başkanı Adem  Murat Yücel,  Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü  Sevda Erdoğmuş,  Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Prıf. Dr. Mehmet Durdu Öner,  Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili,  Altım Kepçe Aşçılar Derneği  Onursal Başkanı Nail Özden,  bazı oda başkanları  ile vatandaşlar katıldı. 
 
Yarışmanın açılışı öncesi mehteran tarafından  çeşitli marşlar seslendirildi. Açılış konuşmasını yapan Altın Kepçe Aşçılar Derneği Onursal Başkanı Nail Özden,  "2011 yılında birincisini yaptığımız bu yarışmayı büyüterek bu yıla geldik. Üzüldüğüm bir konu var.  Mesleğimizin biraz daha ileriye gitmesini istiyoruz.  Bütün amacımız bu.  Alanya bir kültür,  turizm şehri.  
 
Biz de en iyisini yapmak zorundayız.  Gelecekte daha büyük yarışmalara imza atmak için projelerimiz var.  Bu yarışma burada kalmayacak.  Bugün burada 6 ülke yarışıyor.  Biz istiyoruz ki Alanya'da olimpiyatlar olsun.  Alanya bir gastronomi  şehri olsun" dedi


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler