Çankırıda Engelsiz Lezzetler

Çankırıda Engelsiz Lezzetler

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Çankırı Profesyonel Aşçılar Derneği'nin birlikte düzenlediği “Engelsiz Lezzetler Waffle Yarışması” etkinliğine Yunus AVM de yapıldı...

Çankırıda Engelsiz Lezzetler
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Çankırı Profesyonel Aşçılar Derneği'nin birlikte düzenlediği “Engelsiz Lezzetler Waffle Yarışması” etkinliğine Yunus AVM de yapıldı.
 
Yarışmaya, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı Askerlik Şube Başkanı Ferhan Işık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, TKDK İl Koordinatörü Emre Akbıyık;
 
Ak Parti İl Başkanı A.Kadir Çelik, MHP İl Başkanı Hasan Çakır, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Yüksel Teke ve yönetim kurulu üyeleri, Çankırı Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Uçar ve yönetim kurulu üyeleri Çankırı Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hayrettin Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, öğrenci velileri ve çok sayıda Çankırılı katıldı.
 
Yarışma bir konuşma yapan Çankırı Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hayrettin Karaoğlu geleneksel olarak 2’incisini düzenlediğimiz Engelsiz Lezzetler Waffle Yarışmasını bundan sonraki yıllarda da inşallah devam ettireceğiz. 
 
Fırsat verildiğinde özel insanlarımızın da neler yapabileceğini bu yarışmada görmüş olacağız inşallah katılımınızdan dolay hepinize teşekkür ederim. Desteklerinden ötürü bütün kamu kurum kuruluşlarına ve esnaflarımıza şükranlarımı sunarım dedi. 
 
Daha sonra yarışan özel insanlarımıza madalyalarını, programa katılan protokol üyeleri verirken onlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
Yarışmanın sonunda Çankırı Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hayrettin Karaoğlu destek veren kurum ve şahıslara teşekkür plaketi verdi. Günün anısına çekinilen fotoğraflarının ardından program sona erdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler