Baklava Rekortmeni Şef Mahmut Dolmacı’dan Kamu Oyuna Açıklama...

Baklava Rekortmeni Şef Mahmut Dolmacı’dan Kamu Oyuna Açıklama...

Sayın başkan Gökhan Tufan size baklava nasıl yapılır diye kimse sormuyor siz 22 martı anlatı yorsunuz, 22 Mart öncesinde siz yokmu...

Baklava Rekortmeni Şef Mahmut Dolmacı’dan Kamu Oyuna Açıklama...
Ben Mahmut Dolmacı, yıllarca emek verdiğim kurumumu karalamak gibi bir niyetim yok. O kurumun içerisinde yıllarca beraber hizmet verdiğimiz bir sürü arkadaşlarım ve dostlarım var. Bu dostlarımda rekorun nasıl kırıldığını biliyorlar sayın başkanında bildiği gibi herkesi vicdanı ile baş başa bırakıyorum.
 
Bilgilerimi, belgelerimi, iddialarımı tarafsız ve doğruluğuna inandığım "Türk aşçı haberleri" sitesinde yayınlanması için rica ettim kendilerine teşekkür ederim. Tarafsız ve adil oldukları için saygı duyuyorum.
 
Sayın başkan Gökhan Tufan size baklava nasıl yapılır diye kimse sormuyor siz 22 martı anlatıyorsunuz, 22 Mart öncesinde siz yokmuydunuz? 22 Mart öncesinde aylarca emek verdiğim Antalya’ya birçok kez gidip geldiğim fırın, tepsi vs. ekipmanlarla uğraşırken, çizerken siz yokmuydunuz bu konu ile ilgili belge ve şahitlerim mevcuttur.
 
Sayın Gökhan Tufan fikir Tuader başkanı sayın Muharrem Tuna’ya ait uygulama, proje, tasarım hayata geçirme şahsıma yani ben MAHMUT DOLMACI’YA aittir siz bu işin en büyük şahidisiniz. Son on beş güne kadar ne "...do" vardı nede Gaziantep mutfağı derneği. Dünyanın en büyük baklava yapımı için kolları sıvadık. Sponsorumuz olan başta Ankara valiliği, Kristal endüstriyel,  Gazi üniversitesi, Tuader ve ismini sayamadığımız destekçilerimizle yola çıktık. Son 15 gün kala "...do" ortaya çıktı sponsor olduğu söylendi.
 
TV konuşmalarımda da beyan ettiğim gibi hiçbir zaman rekoru tek başıma kırdığımı iddia etmedim. Ben bu rekorun proje ustasıyım ben başta kurumum olan Taşpakon ve kıymetli sponsorların desteğiyle, Gaziantep derneği başkanı Bahattin Sökmen, başkan yardımcısı Cuma Yalçın ve yönetimi "...do"’nun getirdiği üç tane baklava ustası bir gıda mühendisi tarafından meydana getirilmiştir.
 
Sayın "Başkan Gökhan TufanŞimdi Size Soruyorum;
sayın başkan Gökhan Tufan bu kadar sponsorumuz varken son anda ortaya çıkan baklava ve dondurma firması olan "...do"’ya tescil ettirdiniz. Bu rekor TÜRKİYE CUMHURİYETİ için kırıldı. NEDEN projesinde, tasarımında olmayan fikir ve düşünce aşamasında olmayan "...do" firmasına tescil ettirdiniz? Bunu tescil ettirirken emeği geçen ustalara ve diğer sponsorlara sordunuz mu? Bu belgeyi tescil ettirirken yönetim kurulu kararı aldınız mı? Aldınız ise lütfen beyan edin. Taşpakon bir STK’dır kimsenin babasının çiftliği değildir aile şirketi de değildir.
 
İnsan hayatında her insana nasip olmayan bir rekor kırılmıştır. Bu rekorun içinde on üç tane ustanın emeği ve alın teri var haktan adaletten bahsediyorsunuz sizi hak ve adalete DAVET ediyorum.
 
Sayın Gökhan Tufan Ankara Valiliği’ni töhmet altında bıraktığımı yazmışsınız Ankara valiliği Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük makamlarından birisidir saygımızda sonsuzdur. Töhmet altında kalan "Taşpakon genel başkanı Gökhan Tufan" dır gerçekleri açıklamadığınız taktirde her zaman töhmet altında olacaksınız. Bildiğiniz gerçekleri lütfen açıklayınız bu işin en büyük şahitlerinden biri sizsiniz. Rekor öncesi yazdığınız bilgi ve belgeler şahsımda mevcuttur haksızlık ve ahlaksızlığa karşı sizi ahlaka Davet ediyorum.
 
Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir size de bize de kapısı açıktır yeter ki bildiğimiz şahit olduğumuz gerçeklerde adil olalım.
 
Saygılarımla 
Rekortmen Şef Mahmut Dolmacı
 
İlgili Haber İçeriğinde İsmi Geçenlere Türk Aşçı Haberlerinin Önemli Notudur;
Web sitemizin yayın ilkelerimiz gereği ilgili haberde ismi geçen kişi ya da kurumların söz konusu iddialara cevap hakları  bulunmaktadır. İlgili  cevap haklarını kullanmak istemeleri durumunda [email protected] @-mail adresine yazılı açıklamalarını dijital imzalı resmi mail hesaplarından gönderebileceklerini özellikle belirtmek isteriz...
 
Konuya vesile olan Haberlerimiz;


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Hanifi usta
    9/3/2019

    Sayın mahmut dolmacı çok önemli bir yere vurgu yapmıştır sonradan ortaya çıkan mado ya tescil yönetim kurulu kararı alınmışımıdır ve deftere işlenmişmidir sayın başkan gökhan tufan kamu oyunu aydınlatmalıdır

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler