Nefis Kebab Tariflerinden Şaşlık Kebabı “Şef Yılmaz Seçim”

Nefis Kebab Tariflerinden Şaşlık Kebabı “Şef Yılmaz Seçim”

Modern Türk mutfağı ve Akdeniz mutfağından nefis yemekleri ile bilinen Örnek Türk Şefi, Geleneksel Türk mutfağı..

Geleneksel Türk mutfağı, Modern Türk mutfağı ve Akdeniz mutfağından nefis yemekleri ile bilinen Örnek Türk Şefi, “Yılmaz Seçim” in kaleminden özel bir tarif olan “Şaşlık Kebabı Tarifini” Türk Aşçı Haberleri olarak sizler için derledik.
 
Dünyaca ünlü “Şef Yılmaz Seçim”in "Şaşlık Kebabı Tarifi" ni beğeneceğinizi ümit ediyoruz. Kendisine mutfağımıza vermiş olduğu destek ve ilgili çalışmalar için teşekkür eder, profesyonel hayatında başarılar dileriz.. 
 
Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden;
Nefis Kebab Tariflerinden Şaşlık Kebabı “Şef Yılmaz Seçim”
Kullanılacak Malzemeler;
 
*     200 Gram Bonfile
*     50 Ml. Krema
*     1 Tatlı Kaşığı Soya Sosu
*     1 Çay Kaşığı Karabiber
*     1 Çay Kaşığı Kekik
*     Yarım Su Bardağı Sıvı Yağ
*     1 Adet Kuru Soğan
 
En İyi Kebab Tariflerinden Şaşlık Kebabının İşlem Basamakları
Şaşlık kebabı hazırlamaya uygun bonfile bölümünü kare parçalar halinde ince ince kesin.
Krema, soya sosu, karabiber, kekik ve sıvı yağı derin bir karıştırma kabında karıştırın.
Et dilimlerini marinasyon karışımına bulayıp kapağını kapattığınız kapta buzdolabında bir gece (ortalama 12 saat) dinlendirin, marinasyon süresi tamamlanan eti buzdolabından alın. Kısa bir süre oda ısısında bekletin.
 
Kabuğunu soyduğunuz kuru soğanı halka halka doğrayın. Parçalara ayrılan soğan halkalarını beş parça et, bir parça soğan halkası olacak şekilde şişlere geçirin.
Hazırladığınız kebapları ızgarada pişirin.
Sıcak servis edin.
 
Not;
Türk Aşçı Haberleri Olarak Sizler İçin Hazırlamış Olduğumuz Nefis ve Lezzetli Kebab Tarifleri'mizden Harika Bir Tarif Olan Bu Tarifi Denediğinizde Yorumlar Bölümünde Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşırsanız Seviniriz.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler