Mutfak Şefi Ökkeş Usta: Onların Sevdiği Menüleri Oluşturuyorum…

Mutfak Şefi Ökkeş Usta: Onların Sevdiği Menüleri Oluşturuyorum…

En Zor Konuk Türk Müşteri Türk müşterilerin en sıkıntılı konuklar olduğunu belirten Ökkeş Usta “Ne yapsak beğendiremiyoruz...

Mutfak Şefi Ökkeş Usta: Onların Sevdiği Menüleri Oluşturuyorum…

Bodrum, Turgutreis’te bulunan Tiana Beach Resort Hotel’in mutfak şefi Ökkeş Usta, “Konaklayan misafirler memnun ayrılınca ben ve ekibim daha çok mutlu oluyoruz” diyor.
 

Yıllardan beri her milletten konukları ağırlayan tesislerde görev yaparak büyük deneyim kazandığını belirten Ökkeş Usta “Gelen konukların ülkesine bakıyorum. Onların sevdiği menüleri oluşturuyorum. Ekibimizle birlikte konukları memnun etmek için çalışıyoruz” dedi.


 
Bodrum’a Polonyalı Akını
 Son günlerde Bodrum’u Polonyalı turistlerin keşfederek tesisleri doldurduğunu belirten Ökkeş Usta şunları anlattı: Genelde menü analizimizde ”Polonya mutfağı, Alman mutfağı, Yahudi mutfağı, Macar mutfağı, Litvanya mutfağı ve Rus mutfağı kültürlerinden de oldukça fazla etkilenmiştir. Polonya yemek kültürü, Doğu ülkelerinin yemek kültüründen farklı yönler taşımasına rağmen, Türk damak zevkine oldukça yakın sayılabilecek yemeklere de sahip bulunuyor.
 
Bu nedenle ikramlarımızdan memnun oluyorlar En Zor Konuk Türk Müşteri
;
Türk müşterilerin en sıkıntılı konuklar olduğunu belirten Ökkeş Usta menü çeşitlerimizde “Ne yapsak beğendiremiyoruz. Mutlaka şikayet edecek bir konu buluyorlar. Oldukça zorlanıyoruz. Yabancı konuklar giderken teşekkür ediyor, Türk müşteriler bir teşekkürü bile çok görüyorlar” şeklinde konuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler