Şef Cihan Kıpçak ’dan

Şef Cihan Kıpçak ’dan "Güçlü Tatlar"

Türk Mutfağı dokunuşlarıyla duyuran ve kariyeri boyunca mutfaktaki başarısını birçok ödülle taçlandıran Spago...

Şef Cihan Kıpçak ’dan Güçlü Tatlar
Günün en romantik anı olan gün batımını, özel tatlar, keyifli müzik ve sofistike aperatif lezzetler eşliğinde, The St.Regis Istanbul’un teras katında yer alan şehrin ikonik restoranı Spago’da Mayıs – Ağustos dönemi boyunca unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.
 
Gün batımıyla birlikte sizi tinsel bir yolculuğa çıkaran sarı saatlere ev sahipliği yapan Spago, paha biçilemez bu özel anlar için konuklarına kusursuz bir konsept sunuyor.
Sarı saatlere özel hazırlanan güçlü menüdeki imza lezzetleri, adını son iki yıldır Oscar gecesine özel gala yemeğine yaptığı Türk Mutfağı dokunuşlarıyla duyuran ve kariyeri boyunca mutfaktaki başarısını birçok ödülle taçlandıran Spago by Wolfgang Puck’un Şefi Cihan Kıpçak hazırlıyor.
 
 
Güçlü tatların öne çıktığı özel menüye, yumuşak içimi ve ipeksi köpüğüyle haz duygusunu artıran muhteşem aperitif tatlar eşlik ediyor.
Sarı & Sıcak yaz akşamlarını unutulmaz anılarla doldurmak isteyenler için hazırlanan bu özel konsept, klişeden sıkılan ve yeniliğin izini süren şehir insanına lezzet, sanat ve ambiyans denkleminde bambaşka bir deneyim yaşatıyor.
Ata Marin Band Jazz’le Latin esintileri
Spago’nun mayıs-ağustos ayları boyunca misafirlerini ağırlayacağı Sarı Saatler konsepti, güçlü lezzetler ve soft aperitiflerle konuklarına unutulmaz bir yaz akşamı yaşatırken, Latin müziğin Türkiye’deki en başarılı temsilcilerinden Ata Marin Band Jazz’ın keyifli performansları da bu özel akşamları daha da özel kılıyor. 
 
Dünyanın farklı birçokmüzik tarzını kendi özgün yorumlarıyla birleştirerek hazırladıkları güçlü repertuarıyla dünyaca ünlü bir çok hit şarkıyı başarıyla coverlayan grup, Akdeniz müziği Flamenko tınılarını akustik pop soundlarıyla yenileyerek dinleyicilere müzik ziyafeti yaşatıyor.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler